toto by ma velmi zaujimalo... aj chalani sa mozu vyjadrit... pre mna to je nieco ako tlmic pre rozchod... to uz skor sa rozist ako (mozno) zbytocne cakat a trapit sa, ak viete co myslim... hm?
aj podla mna je pauza hlupost...a hlavne ja nemam rad neistotu, to uz radsej sa rozist ako mat pauzu a cakat co bude. V pripade, ze by sme sa potom rozisli by som sa trapil dlhsie, ako ked sa rozideme hned a ja uz mozem sa na nu snazit zabudnut.
podla mna je to cas..nie taky co rozmyslam nad rozchodom.ale co rozmyslam nad sebou...ALe taka pauza je dobra leda tak na tyzden,viac nie...Mne taka napr. pomohla,sama som ju presadila...a jak sme sa k sebe potom tulili...
aj ked bola ista situacia ked som si myslela ze si budeme muset dat pauzu lebo som proste potrebovala stravit iste veci co som sa dozvedela...tak som sice celu noc nespala a rozmyslala nad vsetkym ale rano som si uz bola ista ze proste zadna pauza nebude ze ideme dalej...
mozno niekto na premyslanie potrebuje dlhsi cas...
JA SI NAOPAK MYSLIM NIECO UPLNE INE....Pochopitelne, niektori ludia beru "PAUZU" ako bezbolestnejsie ukoncenie vztahu....ALE...Najma v zacinajucich vzathoch mozu nastat situacie, kedy clovek potrebuje popremyslat nad sebou....Ci sa vlastne chce viazat, ci mu "single zivot" nevyhovoval viac...a podobne....To je ten prvy pripad, kedy NELUBI......potom aj v laske moze nastat tzv. ponorkova choroba...Nemalo by to byt, ale u naladovejsich ludi to zvykne byt...Kazdy mame predsa rozne nalady, nie? Vtedy sa na isty cas da pauza, ktorej hlavnym cielom je zistit intenzitu chybania....V tom pripade je to dobra moznost, ako si viac vazit lasku .....toto je taky iny pohlad na vec(pozotovnejsi) ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale je to kraavina ta pauza
aj ked bola ista situacia ked som si myslela ze si budeme muset dat pauzu lebo som proste potrebovala stravit iste veci co som sa dozvedela...tak som sice celu noc nespala a rozmyslala nad vsetkym ale rano som si uz bola ista ze proste zadna pauza nebude ze ideme dalej...
mozno niekto na premyslanie potrebuje dlhsi cas...
no ja pod pauzou chapem rozchod.
je to vlastne len kuštek pred rochodom....
po pauzou dievča rozumie všetko to čo ste tu už spomenuli :p