ahojte ,
neviem čo sa s ním deje. s priatelom sme spolu už skoro pat rokov, vela sme toho spolu preskakali mali sme uz aj jednu dlhsiu pauzu, sme lasky z detstva a stretli sme sa po rokoch ked som uz bola na VS. zili sme spolu vsetko, lubime sa,... ale j
@kerrieEn skús vydržať do toho nového roka, ak spomínaš že ste už preskákali aj horšie, nemal by to byť problém... Ak po novom roku nepríde čo si chcela, tak zváž, či je ten vzťah pre Teba prínosom alebo príťažou. Veľa šťastia
vydržím, ved to zbehne ako nič, len sa obávam že mi zase len ublíži, niekedy mam chvile ked ho uz nechcem ani vidiet ani pocut. bojím sa čo ma zas čaká ked idem zdvihnut jeho telefon alebo precitat spravu. meni nazory zo dna na den, Demoniqangel sam nevie na ako dlho, no osobne sme sa stretli dvakrat aj den pred odchodom, velmi pekne sme sa porozpravala aj som ho v tej chvili chapala ale vnutorne citim ze odo mna uteka, ked nechce aby som bola pri nom teraz, ked sa sam tak uboho citi
podla mna na neho zbytočne tlačiš, a zbytočne si to tak berieš....a uplne ho chápem, ak proste išiel za robotou niekde do Nemecka a ty hned na druhy deň ideš riešiť spoločne byvanie uver a neviem čo všetko tak je to jasne....On potrebuje predsa čas na to kym sa zapracuje, kym ti pridu prve peniaze, a proste milion ďalšich veci, a nevie sam ako sa dana práca vyvinie, či ho neodrbu o peniaze, koľko zarobi a poobne....vieš....chce to čas, a reišiť skutočne byvanie a doležite veci, tak minimalne aspoň pol roka....a potom ked pride domov, tak sa o všetkom porozpravať......
čo ak nemal čas zdvihat?...
alebo mozno len hlada volaku normalnu pracu alebo snazi sa o to, lebo nechce byt pre teba pritazou, ked to hlavne neutiahnes sama a musite spolu takto, kludne aj to moze byt. Nemusi sa mysliet len na to nahorsie ze robi.
taka pozicka je velky ktok preco taketo veci ludia bez rozmyslania robia!!! pozias si 70 a po 25r(pripadne viacej) zaplatis 160. Osobne by som nechcel pozicvat a nechat sa takto zadlzit. To radsej sa par rokou uskromnim a potom si kupim mensi byt a isiel by som takto hore pomalicky. Ako mesacne patit cez 300€ a viac.
skončiť všetko je najjednoduchšie. to môžeš urobiť vždy. nechal by som ho nech ti ukáže že vie všetko zmeniť kvôli vám. ak to nezvládne a bude to brať iba tak..tak potom mu povedz čau.
ries to osobne a pockaj do noveho roku ako povedal...a uvidis...bol to jeho kompromis, potom to uz bude bud alebo, mal cas si to uvedomit...riesil by som to takto
@Sumivybanan ja viem ze chce len dobre, ale tento sposob mi dost ublizije, boli sme spolu kazdy den predtym, zaspavali sme spolu kazdu noc, a teraz si uz ani nezavolame, velmi to boli, chcela som mu byt oporou aj teraz a on mi to nedovoli, a je mu jedno ze moze vlastne o mna kludne prist ked bude mat takyto odstup.
Tak sa s nim rozid najdi si ineho, neviem čo riešiš??? Na čo sa vlastne tu pýtaš??? Keby sa o Teba viac snažil, tak pišeš, že sa moc snaží...hľadáš čo mať nemožeš.
@kerrieEn nevem, ako uprimne, pochybujem ze ti stym niekto pomoze na birdzi...toto su dost sukromne a haklive zalezitosti...to si musite vy vyjasnit...no ale vie priatel o tom hadam ze si si vybrala uver na byt..vsak?
@rogin viem že nepomoze, len som potrebovala nazor nezainteresovanych, v žiadnom prípade by som asi žiadnu radu nepočúvla do bodky, ale je zhoduje sa tu vacsina ludi, co tiez nemusi nic znamenat a ten úver, nie, to som len mala prvé stretnutie s agentom takže len mi kládol otázky ako s kým a čo robím a bla bla a vedela som že bude sa pýtať aj na partnera tak som chcela vedieť od neho aký k tomu má postoj, no teraz nedávno mi znovu písal že teda záleží to na tej práci. no uvidíme
Počkaj do nového roku ale určite počkaj s kúpou bytu. Buď nezávislá - ak si chceš kúpiť byt, tak si ho kúp sama a aj všetko splácaj sama ak sa to bude dať.
Ono diaľka väčšinou vzťahy veľmi dobre preverí a ak ochladnú tak nemáš ďalej čo riešiť.
Ak s tebou chce žiť a chce s tebou aj rodinu tak s tebou bude. Ak nie bude sa vyhovárať!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Takéto veci treba imho riešiť osobne...
alebo mozno len hlada volaku normalnu pracu alebo snazi sa o to, lebo nechce byt pre teba pritazou, ked to hlavne neutiahnes sama a musite spolu takto, kludne aj to moze byt. Nemusi sa mysliet len na to nahorsie ze robi.
taka pozicka je velky ktok preco taketo veci ludia bez rozmyslania robia!!! pozias si 70 a po 25r(pripadne viacej) zaplatis 160. Osobne by som nechcel pozicvat a nechat sa takto zadlzit. To radsej sa par rokou uskromnim a potom si kupim mensi byt a isiel by som takto hore pomalicky. Ako mesacne patit cez 300€ a viac.
nech vám to vyjde
Ale páči sa mi, že je tu asi prvé normálnejšie fórum na túto tému
Držím vás prsty
Ono diaľka väčšinou vzťahy veľmi dobre preverí a ak ochladnú tak nemáš ďalej čo riešiť.
Ak s tebou chce žiť a chce s tebou aj rodinu tak s tebou bude. Ak nie bude sa vyhovárať!