ahojte..nieco ma trapi a ja dufam ze mi budete moct pomoct nejakymi napadmi.je to v tom,ze mam pocit,ze len prezivam zo dna na den,ze mi zivot unika,som nejaka pasivna,alebo jak to mam nazvat nic ma nebavi,nic sa mi nechce,a neviem co s tym mam robit.
toto prežívam každý deň moja..len každý si to prizná v inom období hah..
šak skús niekoho volať von,neseď doma,nebuď sama a potom si to prestaneš myslieť! Bo keď si sama a ešte k tomu doma zavretá,tak to je potom na dve veci..
no aj ja mam taky problem ...cez skolu je to ece v poho..ale cez prazky sa mi nikdy nic nechce ...no prijala by som neaku radu..alebo keby ma nekdo nakopal
to si nevšíímaj prejde ťa to...hádam...ja mám plodne dni tak mi je na puču...takže sa mám tež nejak tak jak ty...už si skúsila vrhnúť sa do snehu???skús to!možno ťa to zobudíí
@6 pravda..
ale sak nespiteeee nebudte pasivni zijete teraz v tejto chvily, uzite si to ! unudeni budete dost ked budete mat 70, nie v takomto mladom veku...
ja som na tom presne tak isto..a ked sa uz pre nieco nahodou nadchnem tak ma to vzdy drzi iba chvilinku a potom zas upadnem do tej mojej depky alebo beznalady abo ja uz ani neviem jak to nazvat..nic ma nebavi stale mam blbu naladu a ani sa i nechce ist vonku lebo uz mam pocit ze sa ani bavit nedokazem ked si nevypijem..je to na hovno
som na tom takisto uz je to tak u mna mesiace prezivam zo dna na den kazdy den robim to iste vsetko je strasne stereotypne nemam co ine neviem to zmenit a ani sa to neda kazdy den je o tom istom
to asi väčšina... ja teraz ležím furt len v posteli a sa liečim a neskutočne sa nudím som si od zúfalstva nalakovala nechty ružovým lakom a tak treba nájsť nejaké činnosti, ktoré by ťa bavili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
šak skús niekoho volať von,neseď doma,nebuď sama a potom si to prestaneš myslieť! Bo keď si sama a ešte k tomu doma zavretá,tak to je potom na dve veci..
ale sak nespiteeee nebudte pasivni zijete teraz v tejto chvily, uzite si to ! unudeni budete dost ked budete mat 70, nie v takomto mladom veku...
@7 v snehu som bola nepomohlo