Včera som bola u kadreníčky, bola som sa dať prefarbiť z hnedej farby späť na blond a ona mi to stiahla na atakú divnú oranžovú, brr...vyzerá to hrozne a hanbím sa tak chodiť vôbec po ulici...=D
no... ja by som sa na tvojom mieste s tou farbou aspon na mesiac zmierila, ak si nechces znicit vlasy... a ak chces blond... radsej si daj hnedu alebo nejaku taku zas! blond sa uz dnes takmer nenosi... na blond to uz asi ani nevytahas... ako chces ale na cas sa zmier s tou farbou isto, lebo to strasne potom nici vlasy ak si ich casto farbis, ved v tom su vselijake nebezpecne latky...
A vieš, tu je ten problém, že si si to nemala nechávať sťahovať, pretože to poriadne ničí vlasy ja mám už dávno čiernu a chcem sa jej zbaviť a dať si červenú, ale nechcem riskovať to sťahovanie... každopádne držím palce, ale asi ťa to bude stáť dosť nervov (a vlasov XDXDXD) Ale každopádne choď ku kaderníčke, ak nechceš skončiť plešatá
aj ja chcem oranzovu teda podla toho ako vyzera...to ta nenapadlo ze tto nebudes mat hned hnede a budes musiet ist ku kadernicke na viacej krat?Len prosim ta v zachvate zurivosti si to neprefarbuj sama ...dopadne to este horsie mohlo by ti to chytit na nejaku srackovu farbu..neskusaj moja sestra skusila..raz
kamoške sa stalo to isté len nie u kaderníčky ale u nej doma, nepomohla jej ani ďalšia farba a nebola to oranžová ale ošťatoslamová,,,asi ten peroxid je najlepšie riešenie..
hnedá je teraz viac v kurze. a tuším sa chlapom aj viacej páčia brunety.. ja som pôvodne tiež blondcka, dala som sa na hnedú (po dvoch týždňoch sa mi to zmylo na oranžovú -viem ako sa cítiš )až po niekoľkých farbeniach sa mi to podarilo dať na hnedú.. tak isto to pôjde aj z hnedovlásky na blondcku.....ale zničíš si viac vlasy, pretože blonďavými farbami sa ničia viac vlasy, ako hnedými.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ani do zrkaldla sa radšej nepozerám aké je to krásne..aby som sa náhodou do seba nezaľúbila=D
A vieš, tu je ten problém, že si si to nemala nechávať sťahovať, pretože to poriadne ničí vlasy ja mám už dávno čiernu a chcem sa jej zbaviť a dať si červenú, ale nechcem riskovať to sťahovanie... každopádne držím palce, ale asi ťa to bude stáť dosť nervov (a vlasov XDXDXD) Ale každopádne choď ku kaderníčke, ak nechceš skončiť plešatá
kamoške sa stalo to isté len nie u kaderníčky ale u nej doma, nepomohla jej ani ďalšia farba a nebola to oranžová ale ošťatoslamová,,,asi ten peroxid je najlepšie riešenie..