@bangbangboom@sandy114 takže klasika, človek chvíľu sedí v kostole len pre to, aby dostal od rodičov a starých rodičov peniaze, hodinky, náramky a pičoviny ?
@zanebudka a ziadny extra uces ti zas netreba, skor len nieco jednoduchsie, napr. si mozes natocit vlasy ak mas rovne, vobec to nemusis tak riesit, bezne baby mavali len normalne rozpustene vlasy a hotovo. Na stuzkovu potom ries velke ucesy
@smajdalf horšie človek musí chodiť 2 roky na prípravu, 14 krát do kostola, aby mohol sedieť ďalšie 2 hodiny v kostole a až potom dostane hodinky, peniaze a pičoviny
@bangbangboom
vôbec nie! 1. Sväté majú katolíci my evanjelici máme od 13-tich 2 roky prípravku na konfirmáciu kde sa učíme 200 otázok a na konfirmácií nás akože prijímajú do cirkvi a vyberú 5 otázok z tých 200 takže nemachruj keď nevieš pretože 1. Sväté a konfirmácia je niečo úplne iné...
Aj ja hľádám nejaký účes lebo za 3 mesiace idem konfirmovať ale ak ti mám poradiť ja si idem zapliesť ofinu ako keby do francúzskeho vrkoča ale iba ofinu a pripnem bielym kvetom a konce si natočím kulmu - jednoduché a pekné ale skús experimentovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Len tak, báj d véj, vod d fak iz "konfirmácia" ?
katolíci majú krst, potom prvé sväté a potom birmovku...
evanjelici majú len krst a konfirmáciu
to až tak na vlasoch záleží, že sa nemôžeš len normálne učesať?
@bangbangboom ja som len pokrstený, nemohol som sa brániť
zase som o niečo mudrejšia
vôbec nie! 1. Sväté majú katolíci my evanjelici máme od 13-tich 2 roky prípravku na konfirmáciu kde sa učíme 200 otázok a na konfirmácií nás akože prijímajú do cirkvi a vyberú 5 otázok z tých 200 takže nemachruj keď nevieš pretože 1. Sväté a konfirmácia je niečo úplne iné...