idu prazdniny, a ja budem asi u pribuznich v ke. tak preto by ma zaujimalo co sa da robit v meste v lete. okrem kupalisk. dik za vsetki navrhy a napady.
NO... večný problém... ale nie je to až také zlé... možeš ist do ZOO na kúpialisko... na krytú plavaren do Optimy do mesta sa zabavit s kamaratmi napr. na stolny futbal korčuľovať sa dá íst ... dakam na deku lahnut sadnut... alebo cez víkend len tak byt doma na riti...
to nikeboy: slovo "typi" ani slovo "vykend" neexistuju. Ked uz tak existuje slovo "typy" ale v tomto kontexte to ma byt slovo "tipy". co sa tyka tvojho dalsieho prispevku: "z kamaratmi tasko" verim, ze tazko, pretoze ono to v skutocnosti ma byt "s kamaratmi" a "tazko". Myslim, ze by bolo najvhodnejsie, ak by si si zopakoval trochu gramatiku. Velka zabava to asi nebude, ale mozno zabudnes na nudu. Inak Kosice su strasna diera, ale ked sa to tak vezme ani Bratislava, ci Praha nie su ziadna vyhra. Taky Londyn, New York, Pariz, no tam by sa uz asi aj nieco dalo robit, alebo nejaka frekventovana primorska destinacia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
napriklad si mozes zahrat paintball alebo ist na bowling...na diskoteku, ozrat sa alebo ist do cajovne
ak hladas konkretne akcie, tak www.kamdomesta.sk alebo www.cassovia.sk
Ale uznávam, v tejto riti svete NIČ nie je.
@5 no z kamaratmi tasko, ked ja v tom meste nikoho nepoznam lebo v nom nebyvam ale diky za navrhy co sa tam da robit
@7 co mas ako za problem?! xod si ripat do dakoho ineho, ja som sa slusne opital a niesom zvedavy na nejake hluposti....