Myslím tie, ktoré dávajú v kaviarni ku káve. Kedysi som ich zbierala, z každej kávy ktorú som vypila som si odložila.. A mám ich okolo dvesto, už ich nezbieram, ale mám ich v takej veľkej krabici na stole.. Asi rok. A nechcem ich vyhodiť strašne je mi to
Ja by som šla kŕmiť holuby alebo kačky, labute, prípadne iné zvery (okrem mravcov a pod.), ten rozdrvený zvyšok by možno zjedli chúdence vo vtáčej búdke.
to je trvanlive pecivo, ja by som schrumal! ty si uzasne strestena osoba, aj ked ta nepoznam, zbierat hentie keksy, to je boj! to zakazdym okamzite zjem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Aj Afrika, ale to si neviem predstaviť, ako by prebiehalo
ak by boli iba polámané, dá sa z nich spraviť hocijaký dezert, kde idú rozdrvené piškoty, či už nejaké nepečené guľky alebo šuhajdy a podobne.
ale ak nevieš, či sú už vôbec dobré, prípadne si ich skladovala v nevhodnom prostredí, tak ich ťažko na niečo použiješ...
ale inak nájdeš nejaké recepty s drvenými keksíkmi, to vôbec nevadí, že sú staré, tie dva roky zas nie sú tak veľa