este nedavno som prisla na birdz a bolo tu vzdy vela diskusii a ani som nestihala komentovat a naozaj pestry vyber tem aj vsetkeho a teraz pridem a ledva je tu nieco nove. to preco?
Je to jednoduché, nedeje sa nič, tak sa o ničom nekecá. Všetci sa sústredia na školu a hurikány v Amerike zabili málo ľudí aby sa to rozoberalo na malom Slovensku. Ináč, ja si myslím že diskusie takéhoto typu sú tu viac než dosť.
No lebo niekto tu niečo napíše a hneď ho tu všetci za to z.ebú ...tak preto si začali vytvárať nové nicky keď chceli o niečom diskutovať a teraz tu už nikto nemá chuť nič založiť lebo zas sa doňho bude niekto navážať... a takto to pôjde ďalej...
hehe, a ja som sa sem nedávno regol, a tiež nechápem o čom to tu celé je doteraz sa v tejto stránke nevyznám, a neviem čo tu mám robiť tak sa nečuduj že je tu mrtvo. Nikde nie je nič ako nejaký help, nikde nie je napísané o čom na tejto stránke ide, aké sú možnosti, atd. toto je vlastne môj prvý príspevok
ono nejako by sa uz diskusie dali vymyslat, v podstat etemy su v comkolvek za cely den clovek zazije tolko vecii...treba vediet aj z beznej situacie urobit zaujimavu temu.ale fakt to nechapem lebo vazne este nedavno mylsim ze to bol akurat novy birdz tu bolo tolko diskusii ze som nestihala a teraz..hm..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
asi preto, ze zacala skola? ale zas som rada, ze tu nie su pitome diskusie podaktore
Inak toto som si vsimol aj ja, ale tak mozno to je len take prechodne obdobie a zas sa to rozbehne...