Mám kamarátku...Ale nedávno sa diala jedna udalosť a niečo medzi nami zaiskrilo a z ničoho nič sme sa bozkávali...Na druhý deň sme sa dali do takého "vzťahu"....lenže ona nevedela čo chce a bola cela zmetená tak to ukončila..Na FB sme ale stále vo voľnom
najdivnejšie je začať vzťah tým, že sa dáte do vzťahu práve tam! mali by ste to najprv skúsiť bez toho, aby ste to hneď vykričali svetu a keď si tým budete istí, tak vtedy to aj zverejnite
Ako som písal vyššie. V autobuse sa o takýchto veciach nedá hovoriť a keď ju volám vonku tak vždy odpovie že "netuší či pôjde" :/ ...neviem ako ju dostať von...
Ako Ti mozeme pomoct, ked nepozname Teba, nepozname ju atd. atd. Ked Ti na tom tak zalezi, porozpravaj sa s nou hoci aj v autobuse. Najviac vyriesi a objasni komunikacia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
******!! to si musis s nou poriesit alebo ju zavolaj na birdz my jej to tu povieme ze ju mas rad mozno to zabere
NAVOD
1/ zober ju do cukrarne
2/ kup jej kolac + kavu
3/ povec jej to co chces aj to co nechces (to ze s nou planujes velku rodinu a budete zit na farme)
4/ bud ta nakope alebo to bude v pohode
5/ az ta nechce tak ju prinut
takto ?
..kvak..
PS: Ale ako.. mat ja tak teraz Tvoje problemy..
@natuska6262 Áno, problém je že na takýto rozhovor nemám príležitosť
atilas TS 16 ročné dievča, Prešov