Začala som chodiť s chalanom...sme spolu asi 3 mesiace a začalo sa to blížiť k sexu... samozrejme, že: ruka v ruke, ruka niekde, niečo v ruke a nakoniec niečo niekde... niečo niekde síce ešte nebolo, ale ja mám hlavne problém s tým niečo v ruke... čo sa v
nie, v skole nepraktikuju sexualnu vychovu, ale aj tak by tam nic take co ja potrebujem nepovedali... tak sa pytam tu a ste moja posledna nadej... tak piste krucinal, chcem to vediet!
to je hezky problem. otazka. preco sa to neopytas JEHO? ved on tbol ten, na kom si to "pachala" pozri vo vseobecnosti moze platit,ze to neboli, ale mozno jemu to bolo neprijemne alebo co. a to Ti musi povedat sam. najlepsie je prekonat barieru "jeeezismarija, to je traaapne sa o otm s nim bavit" a dat si riadny pokec AJ o tomto. ked s nim dokazes robit tieto veci, mala by si byt dostatocne zrela aj na to, aby ste si vedeli navzajom povedat, ze co ano, co nie a co robi tomu druhemu dobre a naopak. vies, 100 ludi, 100 chuti..
a co sa tyka tej tekutiny- mohlo to byt to "TO" na co si cakala, ale chalanom sa este vobec predtym, ako vyvrcholia, vylucuje iny typ tekutiny, myslim, ze ti niekde bol prispevok na birdz-e aj OTOM, myslim s nadpisom "tekutinka co zmaca slipy" tak ak chces, tak najdi a kukni. ta tekutina je vsak v mensom objeme ako samotny ejakulat a co je pre Tebe podstatne vediet, ze hoci obsahuje MENEJ spermii ako samotny produkt Tvojho usilia, stale obsahuje nejake, takze aj pri tom pozor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Stavim sa, ze to co si mala na rukach, bolo presne to, na co si cakala A ver ze nas to neboli...