Za seba môžem povedať že NEVIEM. Tak jasné, že je tam výzor (najlepšie dlhé vlasy, čiernoodenec ale nie je to pravidlo) a potom fluidum, lebo poznám chalanov/mužov, ktorí sa mi nepáčia, ale majú také vyžarovanie, že som schopná na nich slintať celý deň
A ešte je pekné, keď to nie je nejaké hovädo, ktoré chodí chlastať každý piatok, sviatok, voľný deň a dokáže zosmoliť hoci aj súvetie bez toho, aby použil nadávku.
no tak asi by mal mať niečo do seba podla mna by mal niečim zaujať pre mna je to asi tak že mala by byť s ním sranda nemal by fajčíť no a mal by byť milý tak viete ako milý proste tak a určite by nemal byť taký že by fetoval pil a tak proste normálny chalan
Dievcata maju rozny vkus, co som si ja vsimol a vacsinou nevedia co chcu, takze hra ulohu ich momentalna nalada pri prvom stretku, lebo vsetko davaju na prvy dojem Co mne kamaratka vravela, tak ide hlavne o to, ako sa smejes, akym stylom chodis, ako sa vyjadrujes. To ci chodis kazdy piatok chalstat a take veci vacsinou nezistia hned a potom sa len stazuju ze chlapcii su svine Potom si proste na velmi tenkom lade, satci sa trosku zle pohnut, povedat hodico co nemas a uz je to v prdeli
Samozrejme je to moja osobna skusenost a moj subjetivny nazor, nemozem povedat, ze je to pravda a hlavne kazda baba je ina, ked nie vo vsetkom aspon v niecom
takze....mne sa najviac lubia taky "dlhsovlasy" hnedovlasy, hnedooky, aj vysportovany no
Ale to bolo o vyzore....hlavne je aby mal zmysel pre humor, aby sa so mnou vedel rozumne porozpravat, aby sa nebal riesit nase problemy, a aby mal rad moje kamosky aaa aby tolko neziarlil no a samozrejme aby sme sa vzdy mali o com porozpravat....
príťažlivý výzor (konkrétne pre mňa sú to aspoň priemerné svaly a vyššia postava, tmavovlasý alebo holohlavý, športový štýl...), mal by byť aj športovo založený a nevysedávať doma ale zas ani sa každý piatok chodiť "rozjebať"...sebavedomý, zábavný, milý, otvorený, zodpovedný a mal by vedieť dať jasne najavo že mu na mne záleží
na vyzore nezalezi oki ma sa vediett o seba postarat neceme predsa nejakeho zanedbaneho atd.... na prvy raz si vsimmneme ako vyzera to je pravda ale zato ze je nejaky narcisticky typ ktory je sam pre seba stred vesmiru a vsetko sa toci okolo neho tak nepojdeme po nom ide oto aky ten chalan je ake ma spravanie a tak ale na prvy raz nemozeme povedat tenn je taky ten taky ved to ej blbost sudit ludi dokym ich vobec nepozname pre nas su chalani povacsine svine my sme pre nich mrchy nidky sa nepochopime nase myslenie je rozlisne ale tak protiklady sa pritahuju sa musi uznat
Ale tak pekný je aj taký tmavovlasý, kratšie vlasy (nie dlhé !!! ), tamvooký, tiež športovo založený, nemal by stále chlastať, vadí mi fajčenie, nenávidím namyslených chalanov, aby mal vlastný názor, tolerantný, úprimný, zábavný, retardovaný ako ja (lebo len taký by ma mohol pochopiť ) ... a úprimne, nech nemá v hlave nasraté (je mi jedno na akú školu chodí /chodil, na tom nezáleží, ak je ten človek normálny )
vyzor urcite, ibaze pre niekoho je nieco pekne nieco ine cize to je taky dost relativny pojem..mne sa pacit moze druhej nemusi..no a potom uz len tie dolezite vlastnosti uprimnost, zmysel pre humor..
ja som dost náročna
musí mat v sebe takú charizmu
polodlhé vlasy sa mi hrozne pacia
a nech sa s nim dá zabaviť to je najhlavnejšie, zabavny chalan
a este nech mame rovnaky hudobny vkus zeby blink 182
Prvý dojem je najdôležitejší... Alebo aspoň jeden z tých na ktoré dávame najviac..... Keď sa mi niekto páči nie je to preto, že by bol žltovlasý s červenými očami a zeleným nosom.. Proste z neho vyžaruje niečo čo ma na ňom zaujme xP
no tazko povedat....musi ma niecim zaujat nevsimnem si len tak hocikoho , hlavne s nim musi byt sranda(nemam rada pesimisticke reci), tolerantny,musi mat aspon trochu podobnu povahu ako ja inac by to nebolo ono ,ziadny vymachany chuj!(takych neznasam!),ked sa bude vediet korculovat tak super ked nie naucim ho ,nech vsetko hovori narovinu bez okolkov,aby som sa s nim mala o com rozpravat ,vyssi odo mna tak 180-185 cm a to je v skratke vsetko
no takze..nemusi to byt nejaqy model krasy alebo co ale musi ma na prvy pohlad niecym zaujat(oci,vlasy,usmev,postoj atd.)..ze si poviem waw ten je "zlaty" ..a myslim ze wsetky baby maju radi vtipnych chalanov co dokazu rozosmiat a s ktorymi sa da normalne pokecat(to sa nezda ale to je pre nas welmi dolezite)..a hlavne aby bol mily a taq trochu inteligencie nezaskodi ..ale neznasam namyslenych chalanov co si myslia ze wsetko sa toci len okolo nich ...od taqych prec.XD
neviem....nemam svoj typ...ale proste ked ho stretnem musi mi vyzarit dych...proste ma musi zaujat hned ako ho uvidim...ale milujem dlhsie kucerave vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Samozrejme je to moja osobna skusenost a moj subjetivny nazor, nemozem povedat, ze je to pravda a hlavne kazda baba je ina, ked nie vo vsetkom aspon v niecom
nesie kúsok drievka.
Stúpil naňho turista,
vytiekli mu črievka.
Ale to bolo o vyzore....hlavne je aby mal zmysel pre humor, aby sa so mnou vedel rozumne porozpravat, aby sa nebal riesit nase problemy, a aby mal rad moje kamosky aaa aby tolko neziarlil no a samozrejme aby sme sa vzdy mali o com porozpravat....
ziaden tuctovy macho..
vyzarovanie, chemia...
Ale tak pekný je aj taký tmavovlasý, kratšie vlasy (nie dlhé !!! ), tamvooký, tiež športovo založený, nemal by stále chlastať, vadí mi fajčenie, nenávidím namyslených chalanov, aby mal vlastný názor, tolerantný, úprimný, zábavný, retardovaný ako ja (lebo len taký by ma mohol pochopiť ) ... a úprimne, nech nemá v hlave nasraté (je mi jedno na akú školu chodí /chodil, na tom nezáleží, ak je ten človek normálny )
musí mat v sebe takú charizmu
polodlhé vlasy sa mi hrozne pacia
a nech sa s nim dá zabaviť to je najhlavnejšie, zabavny chalan
a este nech mame rovnaky hudobny vkus zeby blink 182