Neviete niekto čo sa stalo s takou čokoládou, volala sa Figaro plná dobrôt, bola v takom červenom obale a bola so želé, orieškami a sušienkou? Lebo kedysi som ju rád jedával, ale už ju nemôžem nijak a nikde zohnať, či o nej niekto niečo neviete, či ešte e
Werefrog - super napad, ale ako treba pri tom postupovat? Bolo by dobre, keby sa to podarilo zrealizovat. Ja som este lepsiu cokoladu nejedol ako je ta. Ale tak mohli by sme zacat vyrabat aj nejaku podla vlastneho receptu, urcite by sme vedeli vyrobit lepsiu cokoladu ako Figaro.
To ako sa da podat staznost fakt neviem, ja som to napisala len zo srandy. Ale tak ked ti na tom tak velmi zalezi, tak napis priamo do Figara, ci ju neplanuju znovu zacat niekedy vyrabat, ale fakt neviem.
A aj tak nechapem, mne chuti viacero druhov cokolad a vacsinou mi je jedno aka je, len aby bola
Inak to je celkom dobrý napad ked ti na nej tak zalezi tak im tam napis tisic listov kazdy pod inym menom ze chceš tu cokoladu, oni si vsimnu ze aha, ludia po nej tuzia, bude sa kupovat a zacnu ju vyrabat
na tejto stranke su vyfotene cokolady figaro a ona tam je tiez!!! Tak sa asi vyraba, ale preco ju nemozem nikde zohnat?
Skuste sa tam niekto pozriet, nazov tej cokolady je
Figaro Plné dobrôt, Oriešky, želé, sušienky. A je v takom cervenom obale. Pozrite niekto na tej stranke, ci ju nahodou nespoznate tu cokoladu, a ci ste ju nevideli v nejakom obchode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A aj tak nechapem, mne chuti viacero druhov cokolad a vacsinou mi je jedno aka je, len aby bola
na tejto stranke su vyfotene cokolady figaro a ona tam je tiez!!! Tak sa asi vyraba, ale preco ju nemozem nikde zohnat?
Skuste sa tam niekto pozriet, nazov tej cokolady je
Figaro Plné dobrôt, Oriešky, želé, sušienky. A je v takom cervenom obale. Pozrite niekto na tej stranke, ci ju nahodou nespoznate tu cokoladu, a ci ste ju nevideli v nejakom obchode.