12. vino by som radsej nepila- idem do randalu tak to bude dost zle...ale uvidim ako bude...lieky neberiem ziadne... hlavne nech je sranda...a ak ma niekto niake zazitky z teplotou tak povedzte...pocuvam (citam)
mne praveze ustupila teplota ked som pila... vazne..sak..nevem preco ..aale fakt ked nebudes lieky na to brat tak pohoda..len ta kus viac asi bude boliet hlava jak inokedy ale inak nic strasne sa ti nestane..
ja som vypila asi dva poldeci, rpisla som domov a teplota 38,5...styri dni som trcala doma na antibiotikach, potom mi uz bolo lepsie ale lieky som este brala prisla som do krcmy a vypila som jeden rum, pivo a asi 2poldeci absinthu...a na antibiotika...dalsie dva dni som tiez este pila...a mozem vam povedat ze som ziva a zdrava...a vobec mi nebolo zle ani nic... no neviem ci by som sa odvazila znova tak riskovat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
14 ked mam teplotu je mi nanic, ked pijem je mi veselo...takze?
rozhodla som sa to zobrať tak ze sa budem liečiť- na teplotu pivo, na hrodlo vodku a na hlavu čerešnu.
a ako to dopadlo?
bola som dosť mimo (šlapalo mi viac ako obvykle)ale dnes už nemám teplotu a ani taká chorá niesom...
19 asi to je pravda...