Cele je to myslene tak, ze birdz by mal byt pre decka, a vacsina uzivatelov by mala byt vo veku od 11 do 29 rokov. Aby to tu bolo pestrejsie, vychovne a tak.
Nie ze sa sem privali 30-fu rocny uzivatel a zacne tu vylepovat reklamu (v rozpore s pravidlami) tocit biznis a ked sa mu dostane negativnej odpovede, oznaci (inak vacsinou nie samostatne zarobkovo cinne, skolopovinne decka)-uzivatelov za asocialov :p
@h3lloman Nie, to nie. Keby si bol pre mna za mna megahviezda Birdzu, poviem Ti uplne to iste, ale este s vacsim pohorsenim, kedze takto sa da brat, ze si sa este nestihol naucit spravat normalne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@nataly005 sa asi nudis ze
..kvak..
Viem, ale tak zo začiatku ma skoro každý svoj vek nie?
@10
Nie,len ma to zaujímalo
Ked je to od 11 tak ja, ako 7 rocna tu nie som vitana?
Aj nad tým som už rozmýšľala
Ale tak, asi je to tam naozaj "len tak "
@20
Nie ze sa sem privali 30-fu rocny uzivatel a zacne tu vylepovat reklamu (v rozpore s pravidlami) tocit biznis a ked sa mu dostane negativnej odpovede, oznaci (inak vacsinou nie samostatne zarobkovo cinne, skolopovinne decka)-uzivatelov za asocialov :p
a este novy ako novy