Je touž rok čo som bola v tábore v zahraničí. Poznáte to, samí mladí ľudia, naše dve vedúce si tam užívali snami nehladiac na to, že boli len o rok od nás staršie, my všetci 15, 16, 17-tky..
Mas strach preto lebo nemas jasno v minulosti a to ta moze prenasledovat este velmi dlho ja bit tebou ale teras bez srandy zbehni za psychiatrickou viem kazdy si pomysli ze tam chodia len blazni ale vermi mozno ze ti pomoze a toto by som nezanedbaval lebo ta to moze taka nevinna vec poznacit uz len to ked nejaky chalan sa ta dotkne a ty sa strhnes v soku nieje velmi dobre znamenie
to znie ako dobry odstrasowaci priklad prebaby co piju (ne w zlom). tiez mam kamosku s podobnou dilemou, ale to je trupka, ma na haku. ja by som suhlasila s @pawlom .. aj moja sestra chodila ka psychologicke a pomohlo jej to .. bol to iny pripad ale teraz wedie pekny ziwot a my dwe si konecne rozumieme .. neboj sa, psycholog nie je nieco za co sa treba hanbit drzim prsteky
Ty si asi nepamätáš, čo sa celú noc dialo a máš strach, či s nimi nemala sex? No ak by to bolo poprvýkrát, gynekologička by vyriešila tvoju dilemu, či si ešte panna alebo nie. Aj tak si ale myslím, že prvý sex by si si pamätala, nech už by si bola akákoľvek opitá.
A s tým psychológom... Hmm... Tvoji rodičia o tom prázdninovom zážitku vedia? Ak nie, asi im to ani povedať nechceš, takže neviem, ako by si vysvetlila návštevy u psychológa. Netvrdím však, že je to zlý nápad. Naopak, určite by ti pomohol, to je jednoznačné.
Akokoľvek sa rozhodneš, skús sa najprv uistiť u gynekologičky. Jej návšteva sa utají ľahšie
psycholog ani psychiater neprichadza v uvahu.. nechcem, aby nasi zacali riesit preco, a pod.. hoci mozno by sa tym moj problem vyriesil.. no a.. ked som sa yobudila... nemala som pyazamo. teda, tak nieco medzi.. vsetci sme boli po opici tak si to vies predstavit.. ale uz mi to fakt vadi, aj pri chalanovi ktory sa mi paci sa bojim a aj ked nechcem tak mi behaju hlavou take blbe myslienky akoze ma ce len na to jedno a POD...
A samozrejme k tomu správna úvaha - najdôležitejšie je to utajiť pred rodičmi ... Už len z princípu ... Nebudem predsa riešiť problém, ktorý mám u psychiatr, aj keď by mi zrejme pomohol, ale rodičia by sa ma mohli spýtať že na čo tam chodím a to by bolo bez pochýb ďaleko horšie ako silná averzia na mužské pohlavie.
hm,...neviem ako by si to mohla riešiť ale nepoznáš tých dotyčných?alebo skús sa spýtať či nebudú vedieť kamošky čo sa dialo, či im to niektorý z tých chalanov nespomínal?hm?no spravila si chybu že si si tak vypila a išla k tým chalanom, radšej byť nevyspaná s kamoškami na izbe ako si potom nepamätať čo sa stalo
a to si sa ich rano nemohla opytat?? podla mna jak si bola taka najebana, tak si im tam zaspala na posteli, a ony postupne tiez... asi sa nic nestalo...
tak ves zlaticko....ked sa nekto najebe tak vacsinou nedopadne dobre...sa inak dost divim, ze te vasi do toho chorvatska pustili...ja y som ta nepustila ani teraz ked si uz o rok starsia...ale vsak ako myslia...a nezatazuj tu prosim nikoho tvojimi problemami...fakt si tam naivne myslis ze to niekoho trapi???
@9 - nie, keby to bolo prvý raz tak to neznamená, že by si to zákonite musela pamätať. mám kamošku, ktorá to prvý raz robila s chalanom s ktorým vtedy chodila už rok a pol, milovala ho (a stále miluje), ale bola dosť ožratá, a nepamätala si to.
@14 - nenapíšem ti definíciu, ale napíšem ti čo mi odpovedala na otázku "Aký je vlastne rozdiel medzi psychológom a psychiatrom?" - "V praxi žiadny, až na to, že iba psychiater môže predpisovať lieky, takže ak by som niečo zistila a chcela ti nejaké dať, aj tak ťa musím poslať za ním."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a keď si sa zobudila, tak si mala to pyžamo na sebe?
Naozaj skús za ním zájsť - veď za to sa netreba hanbiť že k nemu chodíš! Chodia k nim mnohý slávny aj dôležitý ľudia jednoducho len sa vyrozprávať.
mám pár známych, ktoré toto zažili a dodnes sme im radšej nepovedali, čo robili
v tvojom prípade by som sa asi spýtala, čo som vlastne robila, kde, ako, s kým a poprípade sa zmierila s tým, že alkohol robí z ľudí to, čo nie sú
A s tým psychológom... Hmm... Tvoji rodičia o tom prázdninovom zážitku vedia? Ak nie, asi im to ani povedať nechceš, takže neviem, ako by si vysvetlila návštevy u psychológa. Netvrdím však, že je to zlý nápad. Naopak, určite by ti pomohol, to je jednoznačné.
Akokoľvek sa rozhodneš, skús sa najprv uistiť u gynekologičky. Jej návšteva sa utají ľahšie
psychológia - veda o zákonitostiach a prejavoch duševnej činnosti; spôsob myslenia; duševný stav
psychiater - odborník v psychiatrii
psychiatria - lekárstvo duševných chorôb
Zaujímavý príklad dôesledku nadmerného požitia alkoholickej poživne ...
A samozrejme k tomu správna úvaha - najdôležitejšie je to utajiť pred rodičmi ... Už len z princípu ... Nebudem predsa riešiť problém, ktorý mám u psychiatr, aj keď by mi zrejme pomohol, ale rodičia by sa ma mohli spýtať že na čo tam chodím a to by bolo bez pochýb ďaleko horšie ako silná averzia na mužské pohlavie.
Darmo, logické uvažovanie nadovšetko
Na to treba terapiu a nie takéto úžasné výmysly
@14 - nenapíšem ti definíciu, ale napíšem ti čo mi odpovedala na otázku "Aký je vlastne rozdiel medzi psychológom a psychiatrom?" - "V praxi žiadny, až na to, že iba psychiater môže predpisovať lieky, takže ak by som niečo zistila a chcela ti nejaké dať, aj tak ťa musím poslať za ním."