@9 asi niečo takéto Ale mne to nikto nikdy nepovedal, väčšinou na seba počujem skôr, že som pekná, ale aby mi niekto pochválil povahu, to sa ešte asi nestalo...
bud @6 alebo ak tu babu uz pozna aj dlhsie, tak, ze ma naozaj dobru povahu (na zenu) v zmysle, ze nedava kazdemu a pod. ... @candy36 povahu nemaju vo zvyku chvalit, lebo sa neda pretiahnut...radsej ti pochvali vzhlad, to vacsinou aj zeny viac ocenia
@echoechoecho No to bolo myslené skôr tak že na mojej povahe nie je čo chváliť, a keby mi niekto povedal že som milá, alebo niečo, tak na neho pozerám že či nemá niečo s hlavičkou
Mne to pripomenulo, ako jeden kamarát mojej kamarátky povedal babe na rande, že má skrytý šarm Bola to reakcia na to, že tá holka sa mu "sťažovala", že nie je taká pekná ako jeho bývalá.
buď, že má skutočne dobrú povahu (pravdepodobne sa správa ako chalan ) ...alebo jej nemôže pochváliť vzhľad, tak pochváli aspoň povahu....alebo ju jednoducho nechce, bo sa mu nepáči, tak aby ju moc neurazil odmietnutím, tak jej povie niečo v zmysle, že nehnevaj sa, mám ťa fakt rád a máš super povahu, ale na vzťah to nevidím.... ...iné ma nenapadá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@chevro prečo?
asi len ťoľko: nič proti tebe nemám, ale nebudem na teba mrhať energiu, lebo by som ťa nepretiahol, ani keby som pol roka netrtkal...
nech to znamena cokolvek
A este ze bude vela a husto snezit.
Hm