dnes v noci...o mojej stuzkovej (ktora bude o dva roky x). Ze sme ju mali v takom dajakom uplnom pajzli, bola tam tma, zafajcene, zadymene a hrozna nuda a ja som plakala, preco mam taku hroznu stuzkovu, ked moj brat mal taku krasnu x)
ale daleko zaujimavejsie su moje sny o chlapikovi, ktory zije vo velkom trezore pred ktorym je polica a na tej polici lezi pol bochnika chleba. Podidem blizsie k trezoru a polici a vtedy ten chlap vyjde von, pozrie na mna a povie: "potrebujem viac chleba". A tym sa sen konci
Takže najprv som bol na koncerte Children Of Bodom, keď zrazu po mňa prišli žlté kone s nápisom taxi. Som nasadol, šiel som ďalej a zrazu som sa ocitol na púšti pri oáze. Tam som začal piť vodu a zrazu ma poklepal po ramene niekto, ja som sa obrátil a bol to terorista a začal vravieť, že je to jeho voda a že mám vypadnúť. A potom som šiel dole a zrazu som padal z útesu a tesne pred pádom som sa zobudil.
ze krasne...zobudila som sa na to ako som ja s byvalym spoluziakom a profakom utekali pred dalsim spoluziakom a dakymi chalanmi a ten spoluziak vsetkych dokola strielal a vcera zas ako kamosa a kamosku prebodla "harpuna" na dakom hrade ci co a tahalo ich to po mokrej zemi a tiekla tam krv...inak taketo sny nemavam. maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalokedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
@azizi mne sa o škole sníva skoro každý deň...a to znamená neštastie...hm, neviem čo na tom pravdy
Inak sú to buď nočné mory alebo veci, na ktoré sa snažím zabudnúť
som na tom totálne podobne ako slečna @barry88
ale daleko zaujimavejsie su moje sny o chlapikovi, ktory zije vo velkom trezore pred ktorym je polica a na tej polici lezi pol bochnika chleba. Podidem blizsie k trezoru a polici a vtedy ten chlap vyjde von, pozrie na mna a povie: "potrebujem viac chleba". A tym sa sen konci
Takže najprv som bol na koncerte Children Of Bodom, keď zrazu po mňa prišli žlté kone s nápisom taxi. Som nasadol, šiel som ďalej a zrazu som sa ocitol na púšti pri oáze. Tam som začal piť vodu a zrazu ma poklepal po ramene niekto, ja som sa obrátil a bol to terorista a začal vravieť, že je to jeho voda a že mám vypadnúť. A potom som šiel dole a zrazu som padal z útesu a tesne pred pádom som sa zobudil.
Hovadina, viem ale páčil sa mi ten sen.
konecne som sa odhodlal pozvat von jedno dievca a ono povedalo ze pojdeme niekam ,a sli sme sa zabavit , skoda ze to bol len sen...