že som išla na Facebook a tam som mala 5 žiadostí o priatelstvo tak som bola strašne zvedavá že kto mi ho všetko dal a ked som to šla otvoriť sen sa ukončil
ze som isla ja, moj brat a moja mama cez taky most. prva cast bola v pohode (on bol ako keby dvojity) a druhu som si myslela, ze prejdeme tiez. brat tam isiel a preskocil to. ja som si myslela, ze je tam ten most cely, ale dole normalne tiekla voda. ja ze: 'ja to nepreskocim!!!! je to prilis velke'
brat:' to das, neboj sa. pod!'
mama:' ja tade urcite nejdem'
tak som nesla ani ja. brat sa vratil naspat na nasu stranu a potom som sa zobudila.
Zas som bola (spolu s 30timi "výletníkmi") na exkurzii v pekle. Blackmetalový koncert, Lucifer (fešák) mi poukazoval predpeklie.. Keď je tam ozaj tak, ako v sne, chcem tam ísť!
nikdy sny nepamätam, ale ten dnesny ano.. bol velmi dlhy a cudny.. ale proste ze nam zemetrasenie znicilo dom.. a hned vedla bol stary dom (nic take v skutocnosti nie je) a my sme si ho zacalai prerabat ze sa tam nestahujeme, a ono tam v izbach boli v zemi pochovany ludia este z nejakej druhej svetovej ci z kade a take.. brr :/
No ja viem ze sa mi nieco snivalo som sa aj na to dokonca zobudil a ze si to budem pametat ze by to bol dobry namet na fil alebo na blog a co cert nechcel som to do rana zabudol
boli sme rozdeleni na dve skupiny a boli sme v nejakych horách a ja som nemohla najsť tu druhu tak som sa spytala spolžiačky a ta mi naschvál povedala zlu cestu k nim tak som sama bludila niekolko dni po lese miestami som to vzdávala ale potom som to nejako zvládla čudne
Ja som niekde čítala že je vedecky dokázané že sa nám sníva 5-10 snov za 1 noc ale človek si na to nespomína.Takže každý kto tvrdí že sa mu nič nesnívalo nemá pravdu.Len si na to nespomína.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale viem, že mi tak hralo do toho Pearl Jam - Smile, to si pametám
brat:' to das, neboj sa. pod!'
mama:' ja tade urcite nejdem'
tak som nesla ani ja. brat sa vratil naspat na nasu stranu a potom som sa zobudila.
Mne sa túto noc nesnívalo nič
a potom, ze som nejaku knihu, teda tu co som uz napisala, pisala
snívalo sa mi O ROZPADNÚTÍ JEDNEJ Z POLITICKÝCH STRÁN!!!
konkrétne SaS