Piercingy po ksichte aj na tele. Kerky tiez velmi nemusim, ale niektore su pekne. A samozrejme ked otvori papulu a idu z nej same sracky (a to nehovorim o nadavkach)
veľa svalov, holá hlava, keď zliezajú nohavice, neónová obuv a iné neónové veci, okrem ružového trička ešte aj ružové topánky alebo tak , čudné to je proste a správanie, tak keď je kurvoš, vychvaľuje sa, koľko ich už dal, keď nevie zmysluplne rozprávať, stále sa opakujem, poprípade píše heheh hahah a iné tie blé veci (sorry, fakt sa mi z toho dvíha tlak ), za každú cenu chce byť vtipný a (nemám rada to slovo , ale hustý) ale pri tom je taký trápny, že proste sa mu nato ani nedá nič povedať, potom nenávidím nedodržiavanie hygieny, ale tak to už som sa dostala k tomu, čo by mi vadilo, keby sme spolu chodili ...
mám rada tetovania ale nie hocijaké nepáčia sa mi strašne tribalové veci ˇ_ˇ" tiež príliš veľa piercingov na tvári že neviem kam by som tej osobe potom dala pusu a tiež nemám rada keď je niekto fyzicky zanedbaný...
a čo sa správania týka, tak najviac mi vadí keď je niekto arogantný chodiaci komplex. a prílišná lenivosť a infantilnosť.
Najviac zo vsetkeho spina a neschopnost spravat sa slusne (hovorim o extremnej hrubosti a nevychovanosti, niezeby sme museli nonstop dodrziavat bonton).
arogancia, mámvp*čizmus, úsmev keď sa ja trápim, LŽI, prázdne sľuby!, keď je mu prednejšia mamička/babička, keď odmieta svoju frajerku, keď si myslí že je majster sveta, keď si myslí že od neho závisí niečie šťastie, keď nie je schopný obhájiť vlastný názor, keď nevie čo chce od života/vzťahu, flirtuje s inými pred svojou frajerkou, je afektovaný, sebecký, netolerantný, neberie ohľad na city a potreby iných, nasilu vtipný, trápny, urážlivý...a ďalej sa mi o (ňom) tom rozmýšľať nechce
ked ma stale potrebu riesit ake su vsetky zeny povrchne,stetky, a celkovo tie typy ktorym hra rytmus v aute tak hlasno ze to pocujem az do izby cez zavrete okno
ked je príliš zarastený po celom tele.... a správa sa ako prasa .... má dlhé mastné vlasy.... a ked si myslí o sebe že je nejaký borec a ani na to riadne nemá dôvod
neznáášam veľké svaly, fuuuj... a keď už je to totál prehnané, tak dotyčný chalan vyzerá už jak mutant a ešte @16 .... a jednu vec, neznáášam keď chalan málo rozpráva... nemal by byť ukecaný, ale nechcem celú konverzáciu prekecať jak monológ a tak ľudia, ktorí málo rozprávajú a sú tichí, jooj a ešte keď nemajú čo povedať, že čo majú nové, lebo, že všetko je nuda, po starom..... ja mám stále niečo nové a stále mám o čom kecať a som človek, ktorý sa nudí raz za pol roka.... ok.... už som sa vyrozprávala, hneď mi je lepšie
nemám rada takých "dedinských krásavcov" čo sú všetci jak cez kopírak, zábavových baličov, neznášam keď je chlap otravný a nevie pochopiť že sa s ním nechcem baviť a chytá ma za rôzne časti tela pritom sa vôbec nepoznáme.
vyzor: svaly, nagelovane vlasy, ak je prilis tucny, nausnica, celkovo metrosexualny look absolutne nie, nechutne nechty, siroke nohavice, SANDALE A SLAPKY, turisticke topanky, salovky, okuliare s tenkym ramom, roztahane tricka, reklamne tricka, turisticky batoh (s takymi tymi snurkami na zadu co maju drzat karimatku)
povaha: prilis hlucny, predvadza sa, premudrovany, ak poucuje, ak si mysli ze je hrozne vynimocny, mysli si ze je inteligentny pritom je hlupy, mysli si ze pozna zeny a "vie to s nimi" pritom netusi nic, neempaticky, nesamostatny, nezodpovedny, lenivy, ked mu treba hovorit co robit, necitlivy, prilis jednostranne zamerany, celkovo hlupy, tupy a zadubeny, neschopny prijat ine nazory a diskutovat, prilis pije, nevie sa zabavat, grga, pluje a robi ine nechutne veci, nevie prejavit city, nevie byt mily, arogancia a povysovanie sa
@hoperpohroma jj, ale mám na mysli tiež toi keď maá ruky skrútené k bokom, nechtíky prosto taká "fiflena" (nenávidím to slovo) prosot nadbytočne ženská
...fajčenie; drogovanie; večné chľastanie; večné nadávanie; namyslenosť arogantnosť; neochota; keď sa serie na ľúdii, ktorým na ňom záležii; keď sa ide usrať z každej...; atď.
Neviem prečo, ale mne niektoré zlé vlastnosti na jednom dotýčnom cloveku vadia a na druhom nie a zase naopak. Čo mi vadí najviac a na každom je obmedzenosť a úzkoprsosť.
vzhladovo nemam rada vymakanych chlapikov z fitka tzv holohlavu horu svalov, chlapov co stravia v kupelke viac casu ako ja, prilisne potetovanych, s retazami, piercingami ci tunelmi - to by som asi grcala, fuj fuj a este raz fuj
a co sa tyka spravania, neznasam typy - vsade som bol, vsetko som videl, vsetko som zazil, som najlepsi a klanajte sa mi. nemam rada povyseneckost, ked si chlap mysli ako na neho vsetky letia a on si moze vyberat ktoru pretiahnut, nemam rada prehnane sebavedomie.
na zaklade mojich skusenosti mozem povedat ze viac ma pritahuje jemnost, prirodzenost, slusnost, zdrave sebavedomie...asi preto ze ja som tak trosku dominantny zivel, potrebujem vyvazovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
a čo sa správania týka, tak najviac mi vadí keď je niekto arogantný chodiaci komplex. a prílišná lenivosť a infantilnosť.
a samozrejme také, keď pije do nemoty atď.
asi to, ked sa chlap sprava hystericky, preafektovane, az prilis seba lutujuco sa, ale to mi vadi aj na zenach, tak neviem
nemám rada takých "dedinských krásavcov" čo sú všetci jak cez kopírak, zábavových baličov, neznášam keď je chlap otravný a nevie pochopiť že sa s ním nechcem baviť a chytá ma za rôzne časti tela pritom sa vôbec nepoznáme.
povaha: prilis hlucny, predvadza sa, premudrovany, ak poucuje, ak si mysli ze je hrozne vynimocny, mysli si ze je inteligentny pritom je hlupy, mysli si ze pozna zeny a "vie to s nimi" pritom netusi nic, neempaticky, nesamostatny, nezodpovedny, lenivy, ked mu treba hovorit co robit, necitlivy, prilis jednostranne zamerany, celkovo hlupy, tupy a zadubeny, neschopny prijat ine nazory a diskutovat, prilis pije, nevie sa zabavat, grga, pluje a robi ine nechutne veci, nevie prejavit city, nevie byt mily, arogancia a povysovanie sa
myslím tú povahu a celkovo proste, ja viem že čistá žena vyzerá inak, ale i tak toto pokladám za nadbytočnú ženskosť
dobre vediet, co povazujes za nadbytocnu zenskost
-ignorácia
-nepriame vyjadrovanie
-keď si myslí,že perfektne pozná ženy
-lenivý
-keď nevie prijať odlišný názor
-príliš pije a fajčí
-arogancia.
ale úplne najviac ten negatívny prístup,keď vidí všetko čierne a potom sa aj tak správa.
Ale načo to tu píšem,keď tak či tak vždy,keď takého stretnem mu podľahnem, i keď má vštky tieto zlé vlastnosti ...-.-
a co sa tyka spravania, neznasam typy - vsade som bol, vsetko som videl, vsetko som zazil, som najlepsi a klanajte sa mi. nemam rada povyseneckost, ked si chlap mysli ako na neho vsetky letia a on si moze vyberat ktoru pretiahnut, nemam rada prehnane sebavedomie.
na zaklade mojich skusenosti mozem povedat ze viac ma pritahuje jemnost, prirodzenost, slusnost, zdrave sebavedomie...asi preto ze ja som tak trosku dominantny zivel, potrebujem vyvazovat