predne a zadne svetla - ale tie hranate, tie gulate trapne nelubim tie vyzeraju tak hlupo. ale tie s hranatymi vyzeraju tak inteligentne. hotovi akademici
@galinka Kurit bolo z toho dovodu aby sa rychlejsie uchladila kvapalina. Kedze konstrukcne mala chladic vpredu aj s ventilatorom chladica, a motor samozrejme vzadu.
Samozrejme tomuto stavu napomaha prezrale tesnenie pod hlavou valcov, zly prietokovy termostat a absencia vetraku aj vzdu pri motore.
@pershing363 Dôvod mi objasňovať nebolo treba, dobre si pamätám že zopárkrát ani kúrenie nepomohlo a vyvrela nám voda... (raz sme stáli na Kľaku, raz dokonca na diaľnici kúsok od Bratislavy Od tej diaľnice oco preventívne nosil v aute fľašu destilovanej vody )
A tie technickejšie záležitosti mi aj tak veľa nepovedia a už vôbec nehrozí že by som si to zapamätala
@lucinka799 taký starý mastný dedo v klobúku žejo ty perverzáčka
@narazuvzdornaa že "objects in mirror are closer than they appear" CHA! také kapitalistické prežitky buržoázne...pekné rovné zrkadlo s nápisom "objekty vóóbec nejsú bližšejšéé ako sa tebe zdá"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
» www.aukro.sk/item649453160-s...
s dvoma klucmi a šrubovakom,kusok pasky
Inak mne sa páčilo aj to, že v kolónach bolo treba v lete kúriť
Chýba mi aj tá 120 čo sme mali kedysi, aj tá 105-ka čo išla pred nejakými dvoma mesiacmi do šrotu Dúfala som že raz bude moja
A spätné zrkadlá boli úplne chutné, bez "objects in mirror are closer than they appear"
Samozrejme tomuto stavu napomaha prezrale tesnenie pod hlavou valcov, zly prietokovy termostat a absencia vetraku aj vzdu pri motore.
A tie technickejšie záležitosti mi aj tak veľa nepovedia a už vôbec nehrozí že by som si to zapamätala
@narazuvzdornaa že "objects in mirror are closer than they appear" CHA! také kapitalistické prežitky buržoázne...pekné rovné zrkadlo s nápisom "objekty vóóbec nejsú bližšejšéé ako sa tebe zdá"