Chýba mi tam hlavne možnosť nadáva- to mi vadí veľmi
A bude to znieť asi divne, ale veľmi nemám rada tých prehnane sebavedomých a drzých, to je dosť odpudivé
alkoholik u mňa skončil skôr ako stihol začať
potom fajčiar, príliš potetovaný, čávo čo nadáva v jednom kuse,
ked si neváži svoju rodinu (ak sa k nemu správa dobre atd)
ked vyzera ako klon modernej doby (tie vlasy čo teraz letia a take veci)
veľmi žiarlivý, kontrolor
lenivec čo celý dni vyleháva a nič nerobí
ak sa o svoj výzor nestará (holenie-brada sa mi nelubi, velke brucho atd)
ked su doterní, predvádzajú sa, správajú sa ako malé deti a hlavne ked' sa lutujú ako ich žiadna nechce a pritom on je taký dobrý a slušný chlapec a všetky ženy chcú len namakaných lovatých svalovcov a sú to zlatokopky a blablabla
Možnosť iné:
Výzor:
Nepáčia sa mi kučery na hlavu a už vôbec nie afro
Nepáči sa mi prehnane svalnatá postava
Nepáči sa mi nízke čelo
Metalisti sú v pohode, vyslovene sa mi nepáčia chlapci vyobliekaní ako pestrofarebné papagáje v napasovanýh gaťoch s rozkrokom v oblasti kolien
A teda ani hip-hoperi s nadrozmerným oblečením
Tetovania, piercingy, náušnice
A povaha:
Ľahkovážnosť
Zhýralosť, prehnané "zabávanie sa" (v ich ponímaní)
Premýšľanie svojim penisom, neustála prejavovaná nadržanosť pri cudzích ženách
Prelietavosť
Hlúposť, plytké názory
Extrémy
Neoblomnosť v názoroch
Arogancia, nadraďovanie sa
Zamračenosť, podráždenosť, pesimizmus
keď má na sebe xxl tielko a pod ním tak max 50kg, rôznofarebné obtiahnuté krátke gate, ten divný copík na vrchu hlavy, tepláky (pokial nejde z/do fitka), a vlastne čokolvek obtiahnuté pokial nemá čo ukázať, prehnaní bodybuilderi... tak o takých by som si ani bicykel neoprela
to je trosku "diskriminacny a nenavistny" prispevok lebo mas v moznostiach dlhe vlasy a metalistu... preco tam nemas napriklad hopera? alebo ja neviem, kohosi kto pocuva reggae trebars, alebo take typy co chodia po vonku teraz svietia jak Las Vegas copik na temene hlavy... to znamka psychickeho natlaku ze proste "vyber nieco z toho"
@simona199 ja som to cital, len mi to prislo divne, aj ten metalista mohol byt zahrnuty v tych "inych moznostiach" a miesto toho tam mohlo byt xy inych vlastnosti ktore podla mna mozu byt cloveku ovela viac neprijemnejsie, alebo kludne nejaky iny typ muziky... lebo teraz mi to tak pride ze proste metalistov povazujes za nieco divne alebo neprijemne, ze proste to musi byt v top moznostiach co sa slečnám na chalaňoch nepáči. Nechcem ťa urážať ani nič podobné či ťa obviňovať že ti takí ľudia nie sú sympatickí, len hovorím že to na očko tak vyzerajú potom tie možnosti
Možnosť iné: Tuční, pehaví, ryšaví, kučeraví, plešatí, vyholená hlava, kulturisti, hoperi, nevkusne oblečení chalani (napr. tí jebkovia čo nosia po vonku tepláky) atď...
Tak v tomto by som sa vedela rozpisat ale uz som to spominala vela velakrat no proste taki ti co sa povazuju za najkrajsich v celom sirom svete a davaju to najavo...potom taky ten typ ako je moj spoluziak, nadrzany panic, ktory to tiez dava na javo ked ma vypite
nepáčia sa mi klasickí 50kg vážiaci fuckboys s vyperoxidovanou štetkou na hlave, v JBMNT mikine s topánkami za 400€ mysliacich si o sebe, že pojedli všetku múdrosť sveta
Škoda že malý a chudý, prečo taká diskriminácia. Aspoň že krátke vlasy sa viac páčia ako dlhé. Zaujímavé a čo máte všetci tak proti ponožkám v sandáloch. Poznám ľudí čo to tak nosia. Ale ja už frajerku mám, takže sa tu len zabávam
Keď maju tzv. 'dedinský' rozum a všetko nové je podľa nich zlé.
Ale to všeobecne platí pre každého človeka.
Ale na chlapoch konrétne nenávidím keď sú sexisti, nezodpovední a keď nemajú empatiu.
pitie, fajčenie, tetovania a tieto srandičky, ešte som zabudla na náušnice v ušiach, štetec na hlave ( prípadne copík) a k tomu brada s flanelovou košeľou
fuuu.. a taká špina za nechtami alebo dlhé nechty, tak to je taktiež dosť odpudivé, rovnako ako mastné vlasy... Len najviac mi vadí, keď muž nemá sexy mozog
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A bude to znieť asi divne, ale veľmi nemám rada tých prehnane sebavedomých a drzých, to je dosť odpudivé
(ble)
potom fajčiar, príliš potetovaný, čávo čo nadáva v jednom kuse,
ked si neváži svoju rodinu (ak sa k nemu správa dobre atd)
ked vyzera ako klon modernej doby (tie vlasy čo teraz letia a take veci)
veľmi žiarlivý, kontrolor
lenivec čo celý dni vyleháva a nič nerobí
ak sa o svoj výzor nestará (holenie-brada sa mi nelubi, velke brucho atd)
jo, ťažko so mnou
prepacte chlapi
Výzor:
Nepáčia sa mi kučery na hlavu a už vôbec nie afro
Nepáči sa mi prehnane svalnatá postava
Nepáči sa mi nízke čelo
Metalisti sú v pohode, vyslovene sa mi nepáčia chlapci vyobliekaní ako pestrofarebné papagáje v napasovanýh gaťoch s rozkrokom v oblasti kolien
A teda ani hip-hoperi s nadrozmerným oblečením
Tetovania, piercingy, náušnice
A povaha:
Ľahkovážnosť
Zhýralosť, prehnané "zabávanie sa" (v ich ponímaní)
Premýšľanie svojim penisom, neustála prejavovaná nadržanosť pri cudzích ženách
Prelietavosť
Hlúposť, plytké názory
Extrémy
Neoblomnosť v názoroch
Arogancia, nadraďovanie sa
Zamračenosť, podráždenosť, pesimizmus
Ale to všeobecne platí pre každého človeka.
Ale na chlapoch konrétne nenávidím keď sú sexisti, nezodpovední a keď nemajú empatiu.