za mňa asi keď sa baba zabáva na blbosti druhých to fakt ku babám moc nesedí ... a problém môže robiť to že baba keď je sama tak je úplne iná ako keď je zo svojou partiou
pretože vačšina dnešných chalanov sú leniví a čakajú kedy sa im kurvičky hodia pod nohy...Pokial budu ku*vy tak chalani nebudú chodiť za babami...Nestoj v kúte vystúp z tmy a choď za ním sprav prvý krok a potom čakaj či spraví on druhý ak nie kašli nanho..Z vlastnej skúsenosti
afektovanosť,domýšlanie,majetníctvo,neschopnosť normálnej konverzácie,potreba meniť ma podla seba,sledovanie/vypočúvanie,tlačenie na pílu,premyslené vydieranie/využívanie slzami,obhajovanie kokotín svojím pohlavím(ale ja som dievča..)
nepáči sa mi keď baba fajčí prípadne fajčí a tvári sa ako primadona,
keď veľmi chľastá, keď prehnane nadáva,keď sa snaží upátať pozornosť za každú cenu, keď ...
Mne napr nerobí problém prísť za kamoškou ked je tam s kamošmi problém nastáva keď chcem spoznať (zbaliť) neznámu babu a stojí tam s kamarátkami (asi sa bojím verejného odmietnutia )
@assasins aj ja to pocujem od muzov co si nezajebali casto, ale akosi im uchadza logika ze keby tie zeny naozaj kurvy boli, tak by sa vyspali dokonca aj s nimi
mne sa povahovo nepaci 90% zien...no, tak to je uprimne, keby zeny nemali p*cku, tak drviva vacsina z nich nie je zadana ani ziadana...a to, co sa mi na nich nepaci povahovo by vydalo na dlhy sloh...tak aspon v skratke - samozrejme to neplati pre vsetky!: namyslenost, vypocitavost, pokrytectvo, PRETVARKA A FALOS - strasne casto sa s tymto stretavam u zien, majetnictvo, manipulativne spravanie, arogancia, povysenectvo, citove vydieranie, tendencia riadit zivot muza, iracionalna tvrdohlavost a urazlivost, neschopnost si priznania vlastnej chyby, riesenie si svojich komplexov na druhych, zavist, ziarlivost, neprajnictvo, caste podpasovky a co vidim casto-absencia empatie a este mnoho ineho.....
Ja osobne nemusím keď má dievča "mužské správanie". Domyslite si za tým každý čo chcete, no zjednodušene - na ženách ma najviac priťahuje tá typická ženskosť a jemnosť..
Takže moja odpoveď k Tvojej otázke - opak vlastností, ktoré som vyššie spomínal.
@anitchka no, mozno mas pravdu...tiez vacsinou chlapi, ktori maju vsemozne zle vlastnosti, tak maju dievca.....a tie normalnejsie mozno chcu normalnych chlapov, preto su nezadane
tak ani ja by som nesla za chlapcom keby nebol sam.... vlastne ani keby bol sam... vlastne aj ked za mnou niekto pride tak sa stale tvarim zevraj strasne vazne alebo smutne, to mi potom len hovoria znami, ja si to neuvedomujem.... ja nikdy nikoho nezbalim
Kebyze som chlap, tak by mi na zenskej vadilo keby sa o seba nestarala... a z povahovych vlastnosti presne tie, ktore mi vadia vseobecne na ludoch..cize neuprimnost, namyslenost, hlupost, materializmus, lenivost, neambicioznost a necielavedomost...a musela by mat zmysel pre humor.
@echoechoecho hej len proste co som si vsimla, strasne vela chlapov vyhlasuje ako chcu normalnu, bez hentakych vlastnosti, inteligentnu atd bla bla bla a nakoniec aj tak skoncia s uplne inou, co ma na mile daleko od tej aku chceli
@anitchka no ja osobne chcem normalnu, ale problem je v tom, ze spociatku sa tie "uplne ine" dost dobre pretvaruju a hraju sa na normalne...a inac to iste vidim aj u zien
Depka môjho muža:Zena by mala byť predovšetkým ženou. Citlivou a vnímavou. Slušnou a vonavou. Nemala by prehánat s ničím, neškriekať a nepišťať. Nemala by obmedzovať a byť obmedozvaná. Nemala by byť majetnícka a povýšená ak je i pekná mala by byť LOAJALNA A NEOHOVARAT. Mala by milovať svojho muža a byť mu vernou kamarátkou, partnerokou, milenkou, učiteľkou, korepetítorkou, manažerkou Čiže: nebyť stupidnou a mala by vedieť ustupovať a diplomaticky klásť otázky i odpovede. Mala by byť - Skromná a charakterná. Viac by mala milovať život ako peniaze. Lebo láska a peniaze do hromady nejdú. Ak už taktizuje mala by byť úprimnou hlavne sama k sebe, lebo všetko, čo ženy spravia tak ako aj muži sa im raz vráti v dvojnásobnom zložení. Nemala by byť veľmi náročná, a nemala by to prehánat s návštevami party ( ničí to pleť, vlasy, robia sa vám kruhy pod očami, nemala by fajčiť a chlastať) a ak už to robí tak vo veľmi úzkom kruhu ľudí, a len občas....mala by športovať a byť pripravená na všetko.
A predovšetkým by to mala byť žena miláčku, ne ta koza co nám delala prednášku o Ekonomice DDD
Toto zahlásil môj muž v jeden piatkový večer po meetingu takmer na všetko má odpoved... DD
@echoechoecho 90 % žien ty kam na tie čísla chodíš??? O tom že muži su na tom s tými vlastnosťami horšie ako ženy svedčí aj to že až 4 % z celkovej populácie su psychopati podla výskumov a u žien to je len 1 % . A tam spadajú aj tie tvoje vlastnosti ktorými sa tu ohradzuješ aj mnoho iných .
@coquette ale ved to je len zhruba, a samozrejme sa do toho pocitaju zeny, co som mal moznost spoznat
To nesvedci o nicom ...akurat o tom, ze u muzov je vacsia variabilita a takisto ze tych psychopatov spravili z nich zeny ...a btw psychopati su uplne ina kategoria preboha
zhruba?? no pochybujem že by bolo aj 50 % žien takých ako ty opisuješ a nieto 90 vieš prečo? lebo práve ide o tu empatiu , ženám malokedy chýba lebo ju maju väčšinou rozvinutejšiu
Ano ženy keby si niečo o psychopatoch vedel tak by si nenapísal takú hluposť lebo psychopatom sa človek rodí to si nevyberieš.. psychopati je presne ta kategoria o ktorej ty píšeš že su ženy a teda všetky toe vlastnosti čo si vymenoval :majetnictvo, manipulativne spravanie, arogancia, povysenectvo, citove vydieranie, tendencia riadit zivot muza, iracionalna tvrdohlavost a urazlivost, neschopnost si priznania vlastnej chyby, riesenie si svojich komplexov na druhych, zavist, ziarlivost, neprajnictvo, caste podpasovky a co vidim casto-absencia empatie a este mnoho ineho..... to je charakteristika psychopata totiž a ty píšeš ako by sa to týkalo väčšiny žien pritom to sedí na mužov
@basabe Lebo vždy je tam nejaká vagína, ktorá si myslí, že majsterka sveta a pri tom ju v 13 tich jebával tatko (aj do riti), a robí si srandu z vážnej veci.
mam taku otazku: preco ked je tema co sa vam nepaci na babach spominaju sa tu len povahove crty?...neviem necitaala som vsetky komenty ..ale asi vsetky boli o ppovahe...a ked je tema co sa vam paci na babach...tak vacsinou tam ludia spominali vyzor...preco je tomuu tak?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
... a čo? mne nerobí problém prísť za hocikým..
a nie nerobí to problém,prečo by malo?
no girl wants me
because they are all whores
keď veľmi chľastá, keď prehnane nadáva,keď sa snaží upátať pozornosť za každú cenu, keď ...
Mne napr nerobí problém prísť za kamoškou ked je tam s kamošmi problém nastáva keď chcem spoznať (zbaliť) neznámu babu a stojí tam s kamarátkami (asi sa bojím verejného odmietnutia )
skor co som si vsimla, tie normalnejsie su nezadane
Takže moja odpoveď k Tvojej otázke - opak vlastností, ktoré som vyššie spomínal.
nenmam rad ked su prinej kamosky preto? lebo vtedy ,,nemôzem jej vtlacat chrobaky do hlavy
ale nie. ako žene mi vadí na iných ženách asi len prejav. také to arogantné správanie a výzor tzv "dutej pipiny" a našpúlenou hubou. to fakt neznášam.
netuším čo by mi vadilo keby som bola chlap ale určite by som nechcela sprostú babu...
- nevedia varit
- ohovaraju kade chodia
- su neuprimne
- pozeraju primitivne relacie na nemenovanych slovenskych komercnych TV staniciach
- nemaju aspon aky taky vseobecny prehlad
- nemaju radi zvierata
- maju dvojity meter (ja mozem, ale ty nie)
- nemaju ziadne zaluby
- nevazia si nic a nikoho
Taketo zeny su pre mna naozaj nepritazlive.
Keď sú uvrešťané a za každú pičovinu pištia alebo vydávajú neľudské zvuky
Keď nadmerne pijú alebo každé druhé slovo je nadávka
Keď ohovárajú tak,aby si to tá dotyčná všimla
Keď sa správajú strašne namyslene a myslia si že sú stredom vesmíru
a ešte taká maličkosť
Keď nosia tie zaručene "originálne" značky,pritom každý kto nie je slepý vie,že je to kúpené na Miletičke
a tak
a ty by si dosla za chlapom, keby bol s partiou?
-lebo su povrchne a namyslene
A predovšetkým by to mala byť žena miláčku, ne ta koza co nám delala prednášku o Ekonomice DDD
Toto zahlásil môj muž v jeden piatkový večer po meetingu takmer na všetko má odpoved... DD
(Nie do zadku, ale od zadu/na psika/konika/lucneho somarika )
A k podotazke, no lebo nechcem urazit tie ostatne prejavenim zaujmu len o jednu z nich...
Zeny takto otvorene ranit neslobodno
To nesvedci o nicom ...akurat o tom, ze u muzov je vacsia variabilita a takisto ze tych psychopatov spravili z nich zeny ...a btw psychopati su uplne ina kategoria preboha
Ano ženy keby si niečo o psychopatoch vedel tak by si nenapísal takú hluposť lebo psychopatom sa človek rodí to si nevyberieš.. psychopati je presne ta kategoria o ktorej ty píšeš že su ženy a teda všetky toe vlastnosti čo si vymenoval :majetnictvo, manipulativne spravanie, arogancia, povysenectvo, citove vydieranie, tendencia riadit zivot muza, iracionalna tvrdohlavost a urazlivost, neschopnost si priznania vlastnej chyby, riesenie si svojich komplexov na druhych, zavist, ziarlivost, neprajnictvo, caste podpasovky a co vidim casto-absencia empatie a este mnoho ineho..... to je charakteristika psychopata totiž a ty píšeš ako by sa to týkalo väčšiny žien pritom to sedí na mužov