musim si s nim v prvom rade rozumiet, paci sa mi ked je pozorny, niecim ma prekvapi... a inak celkovo som na chalanov s pocitacovou gramotnostou ... s inymi sa nemam o com bavit!.. raz som mala chalana, ktoremu ked som povedala, ze po škole idem kupiť router, tak sa ma spytal, čo to je!
Čo ma vie najviac odradiť je to, keď je chalan kurevník alebo proste neverný a moc sa otáča za ženskými a má narážky a pri každej príležitosti je s inou...s takým by som nebola nikdy..takisto sa mi nepáči keď si o sebe moc myslí a machruje sa stále, keď klame svoju babu, alebo že s ním je nuda...a v poslednej dobe som si všimla, že neznášam keď mi nevie povedať narovinu čo chce a čo nie, aj keď sa mu s tým snažím pomôcť, aby sa vymáčkol. a ešte keď je tvrdohlavý..ach!
čo sa mi páči - musí z neho vyžarovať nejaká tá charizma, musí byť zábavný a prepatý, verný a hlavne úprimný, nebáť sa povedať svoj názor nech je hocijaký.. Ja hladám niekoho kto je ako ja, aby sme sa vedeli dokonale pochopiť.
určite som na volačo ešte zabudla, ale tak stačí výzor sa mi popisovať nechce
millujem na chlapoch pilotky. milujem chlapov co ovladaju gramatiku. aj takych co vedia ako byt vtipno-ironicky. a takych s ktorymi sa mozem dotahovat. takych co aj kulturne ziju (kulturne zit nemyslim spit sa s kamosmi). nemam rada ked je chalan hysterka. ked ziarli na kazdeho v mojom okoli. nemam rada dlhovlasych. ani metlacov.ani chalanov co moc nedbaju o oblecenie. (no jo mikina s kurtom cobainom ktoru niekto nosi aj 2 tyzdne vkuse ma nepritahuje)
a nevime.je toho vela. take veci ako vtipny, originalny a tak..samozrejmost... a tak no
nepáčia sa mi príliš sebavedomí chalani..pôsobia na mňa väčšinou "frajersky"..myslím hlavne tie typy, čo si myslia, že ich všetky dievčatá "žerú", furt sa vychvaľujú a tak.. páčia sa mi chalani, ktorí sa zaujímajú o to ako sa mám čo je nové.., sú niečim príťažliví, radi sa smejú, človek sa s nimi nenudí, dokáže sa človek pri nich cítiť prirodzene a uvoľnene.. určite gitara a spev tiež robí svoje tiež patrím medzi tie dievčatá čo sú z toho paf alebo stačí keď majú zmysel pre romantiku to si človek môže obzvlášť ceniť
Paci sa mi, ked nie je jebnuty saso ktory ma potrebu ma opit aby SEBE zvysil sebavedomie a este si k tomu mysli, ze s nim nieco budem chciet.. Paci sa mi, ked nerozprava stale len o sebe a ked neskace do reci. Neznasam, ked mi niekto vycita, ze nic nehovorim, ale ked rozpravam, tak ma nevnima.
Vyzor sa mi nechce riesit, ani neviem aki chlapi sa mi pacia.
mne sa páčia skôr dlhovlasí,metláci,a neviem prečo ale páči sa mi spojenie čierne vlasy a oči modré alebo sivé... a páči sa mi keď chalan má zmysel pre humor,trochu romantický, ale bláznivý,úprimný, verný,chápavý, ktorý dievča do ničoho nenúti,ktorý vie prekvapiť a ktorý má rád dievča také aké je a nevyžaduje od nej nejaké prevratné zmeny povahy či výzoru...
Paci sa mi ked je "crazy" za kazdu haluz ( ale zas s mierou ) , spolocensky , komunikativny ,(chalani ktorych sa mam vzdy ja nieco pytat aby nestala rec" booring" ),.... snowboarduje alebo sk8tuje, ma dobry vkus co sa tyka oblecenia ( nemyslim ten typ.. a lá sveter, a take ..veci jak od babicky ) ,musi mat zmysel pre humor,romaticky len z casti (ruze a take veci nemusim..) ,mal by si vediet uzivat zivot -spontalnost( tym nemyslim ku..y a tak ,ale co sa tyka blaznivych veci, ako npr. "Podme si spravit vylet...a ide sa"
Neznasam ked je chalan drzgros ,tym myslim "ideme na rande a chalan tam pocita co vsetko sme si objednali,a este preistotu 100x kontroluje blok ci nas neošidili" .
Davnejsie ma pritahovali typi ktore fajcili , teraz to je skor u mna minus...
Mám rada keď je chalan tak prirodzene vtipný, keď kecá a kecá možno niekedy odveci, ale proste je zhovorčivý Ďalej keď vie byť aj šialený, zábavný a nie stále taký seriózny, ja chcem Blázna !
( Múdreho blázna )
... keď je spontánny a vie aspoň jak tak tancovať A mal by byť aspoň trošíčku romantický..teda aspoň raz mi darovať ružu Stačí mi jedna jediná a potom môže byť ďalej blázon
... úprimný ! verný hlavne !!
A keď vie hrať na gitaru tak ..
- Nepáči sa mi keď si uťahuje z každého ( veľa krát keď idem domov na buse tak stále počúvam ako takí chalani v kuse si robia srandu z niekoho , väčšinou z nejakých dievčat a smejú sa na celý autobus )
Nemal by fajčiť a hrešiť .. Okej, keď už je tak .. tak aspoň by bolo milé keby to nerobil pri mne :p ...
A asi by sa mi nepáčilo keby predo mnou flirtoval s babami, kebyže vie , že naschvál tak v pohode, ale inak.. NOU !
Čo sa týka výzoru ( Môj ideálny chlap .. to sú len detajly ) : Dlhšie vlasy, zelené oči, aspoň trošíčku vypracované telo, conversy , štýlovo oblečený ..
@jooou len pre teba zverejnovat svoje nedostatky by bola taktycka chyba osobne zverejnovat svoje dobre stranky zase ubohe machrovanie takze som ti asi moc nepomohol ale zato vediet co sa paci vam zvysuje moje sance takze na ospravedlnenie tu zverejnim jeden nedostatok a to je ze moja hra na gitaru co tu tak slecny ospevuju pokulhava
ked sa chce za kazdu cenu predvadzat..prosto machri to je chalansky idiotizmus.......ale cenim si to ze neohovaraju tak ako baby potom zabavu a ked dokaze byt " zlaty prosto rozumiet si s nim inak moze byt vsetko pase
Povahovo : mala by s ním byť sranda, teda mal by byť pre zábavu, ale nie zábavu typu : pome niekomu robiť zle a podobne,, také rozumné bavenie.. Mal by sa správať už vyspelejšie a vedieť čo si dovoliť.. Mal by byť slušný a výzorom : Milujem veľkých holohlavých mužov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
čo sa mi páči - musí z neho vyžarovať nejaká tá charizma, musí byť zábavný a prepatý, verný a hlavne úprimný, nebáť sa povedať svoj názor nech je hocijaký.. Ja hladám niekoho kto je ako ja, aby sme sa vedeli dokonale pochopiť.
určite som na volačo ešte zabudla, ale tak stačí výzor sa mi popisovať nechce
na ňom by to moc viselo, jemu by som skôr odporučila dačo takéto
Nepáči: Na to nemám takú jasnú odpoved
a nevime.je toho vela. take veci ako vtipny, originalny a tak..samozrejmost... a tak no
Vyzor sa mi nechce riesit, ani neviem aki chlapi sa mi pacia.
Neznasam ked je chalan drzgros ,tym myslim "ideme na rande a chalan tam pocita co vsetko sme si objednali,a este preistotu 100x kontroluje blok ci nas neošidili" .
Davnejsie ma pritahovali typi ktore fajcili , teraz to je skor u mna minus...
Mám rada keď je chalan tak prirodzene vtipný, keď kecá a kecá možno niekedy odveci, ale proste je zhovorčivý Ďalej keď vie byť aj šialený, zábavný a nie stále taký seriózny, ja chcem Blázna !
( Múdreho blázna )
... keď je spontánny a vie aspoň jak tak tancovať A mal by byť aspoň trošíčku romantický..teda aspoň raz mi darovať ružu Stačí mi jedna jediná a potom môže byť ďalej blázon
... úprimný ! verný hlavne !!
A keď vie hrať na gitaru tak ..
- Nepáči sa mi keď si uťahuje z každého ( veľa krát keď idem domov na buse tak stále počúvam ako takí chalani v kuse si robia srandu z niekoho , väčšinou z nejakých dievčat a smejú sa na celý autobus )
Nemal by fajčiť a hrešiť .. Okej, keď už je tak .. tak aspoň by bolo milé keby to nerobil pri mne :p ...
A asi by sa mi nepáčilo keby predo mnou flirtoval s babami, kebyže vie , že naschvál tak v pohode, ale inak.. NOU !
Čo sa týka výzoru ( Môj ideálny chlap .. to sú len detajly ) : Dlhšie vlasy, zelené oči, aspoň trošíčku vypracované telo, conversy , štýlovo oblečený ..
ale posrali by ste sa,keby ste videli ako velmi zlé to je
páči sa mi keď je prudko inteligentný
keď vie prekvapiť a rozosmiať ma (ale to je známe )
inak neznášam keď je príliš dotieravý brrr..
a keď o tom čo cítim vie viac ako ja
Tak dobre v pohode nevadi..
A skus pistalku
chalani ako som ja ?