hmm kedysi sa mi chlpati typci nepacili ale s vekom to ide prec tusim
- brada sa mi paci, ale nie drevorubacska. nech typek nevyzera ako bezdomovec. neuhladena kucerava brada ktora ma chlpy ako z drotovanej kefy nie je ani prijemna na pohlad, ani na dotyk. ked trci vsade do stran a este ti opticky zvacsuje spodok hlavy do sirky tak je to fuj.
- chlpy na hrudi su ok ked to nie je huste ako amazonsky prales
- zrastene obocie sa mi nepaci, vytrhat pekne
- paci sa mi chlap ktory ma viac kg ako ja nech ma trosku hrudnik a aj bicepsy
- paci sa mi ked je vyssi o 10cm a viac
Mne sa praveze drevorubacska brada paci. A aj chlpate telo, az na chrbat a krk, to veru neni peknuo
Pacia sa mi aj nechlpate typy s holuu hlavuu, ale aj ti musia vyzerat trosku zanedbane, strnisko je vzdy fajn
Páči sa mi, keď má chalan bradu trochu. Keď mi dá pusu a ja cítim také drsné šteklenie na tvári. A k chlpatej hrudi mám neutrálny postoj. Páči sa mi, keď chalan vyzerá mužne, trošku svaly ale takí, čo si doslova zakladajú život na tom, že každý týždeň 5 krát do fitka, tak to sa mi nepáči. Čo sa týka tetovania, nemám nič proti tomu, nevadí mi to, ale bola by som radšej, keby to môj partner nemal.
brady su najviac super, samozrejme ked sa o nu typek stara a svedci mu.. taktiez tetovania ked su pekne spravene je to len plus.. nepaci sa mi chlpata hrud a chrbat
Moze mat aj bradu, pacia sa mi dlhe vlasy, ale to nie je podstatne a cim viac riesim povahu, teda ak je to normalny chalan ktory sa nepovysuje, nevysmieva sa....to sa mi este viac paci ako len cely ten vyzor
ja by som si tetovanie nedala nikdy ale čo si všímam na chlapcoch mi nevadia, keď sú ako tak zaujímavé a farebné, nie len nejake čínske draky a znaky ..
-tiež sa mi páčia vysokí, skôr tmaví muži.. a aj svaly sa mi páčia, a hlavne, musí mať väčšie stehno ako ja, inak sa cítim zle
-páčia sa mi aj holohlaví aj vlasatí, podľa toho čo sa komu hodí.. nepáči sa mi ale veľká brada.. strnisko môže byť ani hruď priemerne ochlpená mi neprekáža
Brada ako u koho, poznam aj takych co sa im brady nehodia vôbec, ale ako problem s tym nemam. A tetovania sa mi dost pacia, kym nema vytetovaneho Mickey Mousa na pravom bicaku.
taka jemna bradka je sexy,
tetovanie je ultrasexy, moj ma len male na zatylku ale casto ho mam chut vycucnut
chlpky na hrudi su pre mna sexy
silne ruky su sexy
dobra prdel je sexy
fajny penis je sexy
pirsing na jazyku ked ti lize klitoris je sexy mam vobec pokracovat?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
- brada sa mi paci, ale nie drevorubacska. nech typek nevyzera ako bezdomovec. neuhladena kucerava brada ktora ma chlpy ako z drotovanej kefy nie je ani prijemna na pohlad, ani na dotyk. ked trci vsade do stran a este ti opticky zvacsuje spodok hlavy do sirky tak je to fuj.
- chlpy na hrudi su ok ked to nie je huste ako amazonsky prales
- zrastene obocie sa mi nepaci, vytrhat pekne
- paci sa mi chlap ktory ma viac kg ako ja nech ma trosku hrudnik a aj bicepsy
- paci sa mi ked je vyssi o 10cm a viac
Pacia sa mi aj nechlpate typy s holuu hlavuu, ale aj ti musia vyzerat trosku zanedbane, strnisko je vzdy fajn
k téme, nie som fanúšik tetovaní, brada sa mi nepáči, keď tak tak len strnisko je superko. A čo sa týka chlpov tak žiadne extrémy. tak primerane..
Nediskriminujem, len nie som pedofil
-tiež sa mi páčia vysokí, skôr tmaví muži.. a aj svaly sa mi páčia, a hlavne, musí mať väčšie stehno ako ja, inak sa cítim zle
-páčia sa mi aj holohlaví aj vlasatí, podľa toho čo sa komu hodí.. nepáči sa mi ale veľká brada.. strnisko môže byť ani hruď priemerne ochlpená mi neprekáža
tetovanie je ultrasexy, moj ma len male na zatylku ale casto ho mam chut vycucnut
chlpky na hrudi su pre mna sexy
silne ruky su sexy
dobra prdel je sexy
fajny penis je sexy
pirsing na jazyku ked ti lize klitoris je sexy mam vobec pokracovat?