ANO: (dam ho ako 1 - Wishtinger napisal, teda on to dal na nie)
-fajcenie/alkohol
-tetovanie/piercing
-nech si aj obcas zanadava, aby to zase nebolo len božíčku, to je trápne
-zbytocne kecy = strasne rad kecam o vsetkom moznom, pre niekoho zbytocnom, mna zase nudia typicke kecy beznych ludi
NIE
-namyslenost/prilisne ego
Tak pre zmenu
Páčia sa mi piercingy, len nie keď ich je prehnane moc (záleží od osoby, niekomu to pristane, niekomu nie)
Páčia sa mi tetovania
Nadávanie mi nevadí vôbec však aj ja si zapičujem
Páči sa mi štíhla postava
Čo sa mi nepáči je preafektovanosť, alebo keď niekto robí zbytočnú drámu zo všetkého
A vadí mi prehnané pitie alkoholu, nevadí mi keď si niekto vypije, ale primerane
Nepáči sa mi keď pičujú na fajčenie, chľast, nadávky a tetovanie a pritom si nevšímajú osobnosť a inteligenciu a to že vyššie spomenuté veci ju nijako neovplyvňujú
@aventine Chlast vo veľkom množstve ovplyvňuje osobnosť aj inteligenciu. Fajčenie je tiež nezdravé,ale to som ochotný tolerovať, nepičujem do toho nikomu, no a čo sa nadávok týka, ak niekto priveľa nadáva,tak to s osobnosťou a inteligenciou taktiež súvisí.
Nepáči sa mi keď každého len uráža,keď je namyslený.falošný,má kopu predsudkov a čo sa týka vzhľadu..asi budem divná ale nepáčia sa mi tehličky
Páči sa mi keď je milý , bláznivý a komunikatívny
Na chalanoch sa mi nepáči keď sa správajú trapne, chcú byť vdžy stredobodom pozornosti, robia sa vtipnými aj keď to naozaj nie je vtipné, alebo sú príliš utiahnutí a málo sebavedomí, vadí mi aj alkoholizmus (ak to s tým preháňajú)... Samozrejme, nie je každý chalan rovnaký. Ja to len hodnotím podľa svojich spolužiakov.
A čo sa mi na nich páči:
Môj frajer ma rás ochraňuje aby mi nik neublížil keďže som si prešla šikanou. Je to zlaté...
Keď sa snaží rozosmievať babu ktorá je smutná, keď občas žiarly, ale nie prehnane. Len tak trošku. A hl. nie je drzý k rodičom. Keď je chalan drzý k rodičom, je to hrozné....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
-fajčenie/alkoholizmus
-vulgarizmy/správanie
-pearcingy/tetovania/kruhy v ušiach
-zbytočné kecy
Áno
- asi všetko bez vyššie spomenutých.
- obezita
- prílišné chlastanie
- fajčenie
páči sa mi:
- inteligencia
Tak si vyberam len take, ktore su dokonale vo vsetkom.
Nepáči nesúcit/ bezcitnost , piercingy a podobne habaduri, tetovania sú ok a akné
-fajcenie/alkohol
-tetovanie/piercing
-nech si aj obcas zanadava, aby to zase nebolo len božíčku, to je trápne
-zbytocne kecy = strasne rad kecam o vsetkom moznom, pre niekoho zbytocnom, mna zase nudia typicke kecy beznych ludi
NIE
-namyslenost/prilisne ego
Páčia sa mi piercingy, len nie keď ich je prehnane moc (záleží od osoby, niekomu to pristane, niekomu nie)
Páčia sa mi tetovania
Nadávanie mi nevadí vôbec však aj ja si zapičujem
Páči sa mi štíhla postava
Čo sa mi nepáči je preafektovanosť, alebo keď niekto robí zbytočnú drámu zo všetkého
A vadí mi prehnané pitie alkoholu, nevadí mi keď si niekto vypije, ale primerane
Páči sa mi keď je milý , bláznivý a komunikatívny
A čo sa mi na nich páči:
Môj frajer ma rás ochraňuje aby mi nik neublížil keďže som si prešla šikanou. Je to zlaté...
Keď sa snaží rozosmievať babu ktorá je smutná, keď občas žiarly, ale nie prehnane. Len tak trošku. A hl. nie je drzý k rodičom. Keď je chalan drzý k rodičom, je to hrozné....