Že som šla na prijímačky na školu a doma sa mi zatiaľ starali o moju havinku a potom mi volali, že sa stratila na nejakej križovatke a ja som ju hľadala a kričala a vtedy som sa zobudila : disappointed: ani neviete ako som sa potešila, že to bol len sen.
ze som bola na slovensku a bola sobota a otec mi vravel ake je super ze je vikend a nemusim vstavat vtom som sa zobudila a vyletela z postele ze som zaspala ale bolo to 5 minut pred budikom (a vstavat som musela aj tak )
Neskutočný blud! Že heslo "No Future" vzniklo v USA a všade tam boli červené značky s morským koníkom. Malým deckám sa niečo nepáčilo tak začali protestovať chceli spraviť prevrat a spievali si pri tom nejakú čudnú pesničku
Echm..že sme mali spoločnú stenu s @kiksauri (zdravím ) a ona po nociach skladala nahlas úplne desné básne A prelínalo sa to s tým, ako som s otcom a jedným susedom kupovala domy po obyvateľoch našej ulice (ktorá vyzerala futuristicky a o päťdesiat rokov staršia zároveň a isteže to vôbec nebola ona) a mohli sme v tom dome bývať len dovtedy, kým na nás nábytok a spotrebiče neútočili..
bol nejaký celosvetový boj u nás pri Dunaji a prežili sme len niekoľkí a prišli po tom na lodi dáki vojaci a ja som kričala že musíme utiecť do Vnútrozemie..viac si nepamätám
Asi žiadny lebo som musel počúvať pripitých násťročných na chate ležiac na zemi len s dákym vankúšom pod hlavou, ešte tam svietili baterkou a mokotiny.. potom som sa na to vyebal, dal som si kapucňu cez ksicht, sluchátka do uší a nejak som zaspal, tak za 4-5 hodín ma zobudili.. A navzdory týmto všetkým faktorom som sa vyspal úplne dobre (aj keď to bude asi tým že som dosť pil) a zu dem Thema: nesnívalo sa mi nič
ja som sa zobudila o siestej rano a bola som priserne smadna, ale nechcelo sami vstat. takze som driemala este tri hodiny a stihli sa mi snivat styri sny, v ktorych som pila vodu, vylievala, nemohla sa k nej dostat...a tak poopicne stavy
mne sa snívala priam nočná mora že nám dali do štvrtáku ako povinný predmet aj fyziku furt sa mi snívajú voloviny a v poslednom čase sa mi dosť sníva s kamarátmi len ptoom si to nepämetám :/
mne sa snívalo že som sa dusila a bolo to fakt psycho lebo sa mi snívalo stále niečo iné,čo si už nepamätám a odrazu som sa nemohla nadýchnuť a dusila som sa a potom som sa zobudila z toho inak sa mi vždy snívajú nejaké kraviny,občas že sa topím,alebo ako teraz- dusím...ale väčšinou sa mi sníva s ľudmi,s kamošmi, s rodinou a väčšinou to nadväzuje na to čo sa mi cez deň stalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
už mi z toho šibe