sniva s ami casto nadranom..ale vacsinou si nepamatam.. vacsinou je to hocijako pospajane z filmov a serialov co pozeravam.. casto veci nedavajulogiku samozrejme si to vo sne neuvedomujem.. ked som bol maly tak sa mi casto snivalo ze padam.. ale obcas som si to uvedomil ze to nie je realita a skusal veci .. hoci som mal adrenalin.. napriklad som vedel ze to nie je naozaj a tak som chcel skocit z kopca ale strach bol realny.. nakoniec som skocil.. hehe
no mne sa snívajú tiež také dosť odveci veci také útržky a somariny proste napríklad dnes,že sme s kamoškami niekde sedeli,prišli k nám ožratí spolužiaci...a hlúposti no
Dačo so sex clubom a keď som vstúpil tak s kamošom sme pozorovali stav cestných značiek a jeden nás tam zmlátil lebo sme mu povedali že tá čo on namaľoval je zlá
Že som bola vonku s Nickom Wechslerom ešte keď mal kotlety ...a potom ako nás s kamoškou uniesli nejake dve cigánky že budeme ich hračky...a museli sme ich tam šetkých povraždiť aby sme sa odtial dostali...
Predvčerom sa mi snívalo že som mal 16 malých šteniatok psov, presne tú rasu ktorú chcem, ráno sa zobudím, a to sklamanie , no a dnes niečo s rodinou , niečo nepodstatné
Väčšinou si sny nepamätám, ale dnes sa mi snívalo ako som ležal a ceste a rútil sa na mňa kamion, ja som sa samozrejme nemohol ani pohnúť, tak som si vychutnával ako sa ku mne blíži Keď už bol blízko zrazu som sa zobudil, celý spotený a srdce mi bilo ako keby som bežal maratón....
minule so msa zobudil na to ze hrajem sudoku na mobile..zacal smatrat kde mam mobil a nasile som ho klasicky polozeny na zemi pri posteli..uz mi jebe z toho sudoku
dnes som na bicykli slapal na nejake miesto, najprv do kopca, potom rychlo z kopca, stretol a predbehol som susedov.. potom som sa ocitol pred nejakou horou, musel som ist pesi, stretol som nejakeho typka a sli sme spolu
o velkom pavukovy ktory sa zmenil v netopiera prisernee!!..ale to preto lebo ked som sa isla v noci napit tak som jedneho zbadala nad umyvadlom a vyhodila ho cez okno
V poslednej dobe si málokedy pamätám čo sa mi snívalo . No a dnes sa mi snívalo viac snov.V jednom z nich som bola kamoškou s osobou,ktorú nemám moc v láske .A tie zvyšné si poriadne nepamätám.
Dnes sa mi snívalo, že sme šli s celou rodinou niekde do Maďarska na nejaký koncert slávnej speváčky. Šli sme v dvoch autách a jedno sme zabudli doma
Potom si pamätám ako sme v Maďarsku prechádzali okolo obrovskej továrne na ktorej bolo veľké logo McDonaldu (možno továreň an BigMac).
Keď sme prišli na miesto tá speváčka viedla zaujímavý rozhovor s mojou matkou, rozbila mojej matke novú kameru, tá začala horieť, manažér tej speváčky nám povedal, že náhradu za tú kameru dostaneme na informáciách Potom som sa zobudil...
že som vystupovala v cirkuse a spolužiak odtiaľ ukradol krokodíla...potom dlho nič, nepamätám, čo sa dialo...a potom prišla moja mama do cirkusu a povedala mi, že nemám vystupovať, lebo vedúci zjedol pol psa...tak neviem
no zbohom, mne s upirmi. ale čo je čudné, že ja som tam nikde nebola...akoby som iba pozerala dáky film.. a veruže to malo zmysluplný dej a celé to bolo ucelené....dosť zvláštny sen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
sice si tie sny nepamatam ale strasne picoviny..
Potom si pamätám ako sme v Maďarsku prechádzali okolo obrovskej továrne na ktorej bolo veľké logo McDonaldu (možno továreň an BigMac).
Keď sme prišli na miesto tá speváčka viedla zaujímavý rozhovor s mojou matkou, rozbila mojej matke novú kameru, tá začala horieť, manažér tej speváčky nám povedal, že náhradu za tú kameru dostaneme na informáciách Potom som sa zobudil...
Na dnešný sen si aj spomínam, ale...niečo nepekné by ste si o mne pomysleli