Ahojte,chcela by som ss opytat hlavne tych co maju s tym skusenost. Idem do 1.veho ja VS. Budem poberat social.stipko, ale viem, ze sa zapocitavaju do toho aj bocne prijmy. Brigadudujem uz takmer rok a neviem ci sa mi to oplati, kedze mi ta firma ponuka a
aj zmluvu na skrateny uvazok, co je zhruba tych 20_25hodin tyzdenne a vychadza to potom v cistom okolo 270 e na mesiac. Ja teraz ako brigadnik mam 20 hodin do tyzdna cize neviem teraz..kedze beriem do uvahy, ze sa mi zrejme strhne nieco na stipku prave kvili prijmu z brigady a este mama bude onedlho zrejme poberat opatrovatelsky prispevok na babku. Poradte prosim nemam uz vela casu. Ďakujem a sorry za kategoriu, ale som na mobile
vobec nepoznam pravidla na ziskanie socialneho stipendia, hoci som sa o to zsujimal, pamatam len to, ze to je za dobre znamky. Mas teda potvrdene, ze ho budes dostavat na papieri a ako dlho. Nebolo by odveci ojebat system. Pre par eur na viac sa ti neoplati menit stipko za robotu... Ak sa na to pytas. Lenze mama... Neviem fakt. Ale sama zvaz kolko penazi ti staci. No urcite by som si nechsl stipko ak to pojde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty