Tak väčšina, ale naozaj drvivá väčšina žien je Dosť mimo. Ale zas to aj mužov, len ženy sú tak špecificky mimo, extrémisticky. Napr. tie dve kravy, čo sa rozčuľovali nad tým, že Nemecko nedáva Ukrajine dosť vojenskej pomoci a má "slabošskú vládu". Poslať tie kurvy na frontu hneď.
@james98@4 Sorrý nerozumiem tomuto balastu či je myslený vážne či ironicky , kto sú tie dve kurvy a podobne. ale aby som sa vyjadril aspoň k niečomu: "ženy sú tak špecificky mimo, extrémisticky." - Nie, a nie- byť mimo a už vobec nie extrémisticky mimo nie je špecifikum žien ak si nepostrehol tak nejak dianie všade okolo.
jeden dokaz za všetky. Odporúčanie typu "tie dve kurvy poslat na frontu hneď." Je asi najšpecifickejšia mimóznosť a najextrémnejšia tiež. A to si tu dnes vypisujem s maniodepresívnym akožetrollom.
Kviatek je môj kamoš, lebo ako jediný mi napísal sám od seba. Také prekvapenia sa moc nekonajú či už zo strany mužov alebo žien, bude to asi niekdajší môj sympatizant z minulosti, ktorý sem zavítal.
Ďakujem, že si si kvôli mne dal takú námahu a urobil o mne anketu. Asi si ma chcel ponížiť a vysmiať pred birdzákmi, ale mňa tu aj tak všetci majú v piči.
@kviatek@16 Ježiši Najprv plače, potom sa tvári, že je na koni, potom zasa plače, potom sa tvári že je troll, potom keď ten trolling nejak vyzerá že trolluješ len sám seba tak radšej ticho šúchaš nohami, aby ti vnútorné pnutie ešte raz dovolilo sa tu objaviť a tváriť sa, že si zas nad vecou aj keď ťa očividne táto anketa seria tak, že si sa k nej zas musel dvakrát vyjadriť aj keď si sa k nej už vyjadroval včera a tváriť sa, že si vlastne ok s tým ako ťa tu majú všetci v piči aj keď pred tým si sa miliónkrát rozdrapoval s tým aký si úspešný aby si ťa aspoň niekto všimol.
@mayben@19 ahá, no tak ďakujem Ti teda za vysvetlenie. To ja si verím pri priateľke nemusím kupovať, lupu na neho nemusí brať a pocíti ho, tak myslím si že mám celkom dobre nadelené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
"Ach, dnes budem spať sladko, keď vidím ako som tuto feťácku trosku rozčúlil. "
Tiežkvaitek
» www.birdz.sk/kviatek/status/...
» www.birdz.sk/zajko1211/obraz...
jeden dokaz za všetky. Odporúčanie typu "tie dve kurvy poslat na frontu hneď." Je asi najšpecifickejšia mimóznosť a najextrémnejšia tiež. A to si tu dnes vypisujem s maniodepresívnym akožetrollom.
Ale ok Ešte daj niečo