@bubblebobble Iii, ale to je strašne sranda pocit, nie? Počúvaj, mne sa to stáva málokedy, ale vždy som chcela niečo vedieť a teraz som dlho nemala príležitosť otestovať, tak.. keď sa nabudúce tak zobudíš, skús si do nej (do ruky, na ľubovoľné miesto) zapichnúť špendlík/ihlu! Ja chcem strašne vedieť, či to človek ucíti a či mu z toho potečie krv .
"do pi*i nech už je večer :/, už fakt pôjdem skôr spať!"
@bubblebobble toto sa aj mne stáva, väčšinou cez víkend, lebo to stávam ráno neskoro...keď sa mi toto stalo prvý krát, som si myslela že som do rána ochrnula
@flussica lebo ked mas aj nieco umrtvene tak tam nieco citis stale kym to zije Ved prave to je na to sranda. Akoby si drzala nejaku cudziu vec a pritom je to tvoja ruka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Vždy na nej spím, potom sa mi odkrví a mám ju jak gumenú. Pravidelne už asi rok.
@bubblebobble toto sa aj mne stáva, väčšinou cez víkend, lebo to stávam ráno neskoro...keď sa mi toto stalo prvý krát, som si myslela že som do rána ochrnula
A tamto poznám, len problém je, že s ňou musíš pohodiť jedine za pomoci tej druhej ruky, lebo sama sa nehne ani najväčšou silou vôle .
v tie menej pochmúrne: ach,ďalší deň predomnou.alebo mierna obmena s tešením sa na niečo,niekoho.
skrátka,nič svetaborné...
a druhe "dopice co zas budem ranajkovat?"
"boha!!! niee..zasee"
sakra......