Ahojte kocky, co si vy najviac vsimate na peknych chalanoch.
Ja vam poviem pravdu, mne sa najviac pacia ich zadky, oci-hlavne ked maju taky záhadný pohľad, a v neposlednom rade na nich milujem ich ruky-ak vyzeraju tak silne, že proste niečo dokážu
no to mas uplnu pravdu asi prve co si vsimnem je zadok, ale ten neberem do uvahy ked mam s niekym chodit.A oci! Bud zahadne tmave s takym tajuplnym pohladom, alebo cisto modrucke...posobi to strasne pritazlivo.Clovek ma pocit ze vam vidi az dovnutra duse...
Ale rada si poprezeram aj vymakane postavicky Alebo uces.Clovek by neveril co taky uces dokaze spravit...
tak ja si v prvom rade obzriem tvaricku a vlasky to je pre mna priarota musi mat mily usmev potom si vsimnem co ma na sebe;o) a potom sa pozrem aku ma ritku ale vecinou to nakoniec zhodnotim ako celok a mate praudu te ruky musia byt take ako ste pisali....bez nich to neni on
Tak pre mna musi mat chlan zlaty usmev.Viem, ze niekto hovori, ze je to otrepane, ale mna to uputa vzdy.Ak sa nevie tak sibalsky usmievat, nevidim na nom nic.A tiez je pravda, ze uces.Strasne sa mi pacia take jezate vlasy.Ked sa to spoji s tym sibalskym usmevom, je z toho chlapec na spapanie!
No mna v prvom rade zaujme, ked nieje na prvy pohlad lahko ziskatelny. Jasne, najskor su to tie krasne hlboke oci, vlasky a usmev s jamkami na licach, ale dalej musi z neho vyzarovat nieco zvlastne. Nieco tajomne,nieco sexy. U niektorych ludi sa to da lahko vycitit. Vidite to na ich sebaistom postoji...
Ja a vacsinou stretavam s chalanmi spredu, takze zadok si mozem vsimnut az potom.. na tom mi az tak velmi nezalezi.. Niekedy ma velmi na prvy pohlad zaujalo obocie.. Muselo byt tmave huste v nejakej peknej linii a musim priznat,ze aj teraz ma to berie,aj ked moj priael ho nema prave ake,ako bysom si predstavovala.. ale co u mna vazne jednoznacne boduje je usmev. Neviem,co sa so mnou stalo,vzdy to boli oci ale teraz ma hned dostane usmev a chalani, ktori sa v mojej pritomnosti do 10 sekund neusmeju asi neaju sancu. Ale stale aj tak zastavam nazor ze vyzor nie je najdolezitejsi..
ahojky,ja si všimnem prvé jedine vlasy.krasne vlasy,bleee,ked su nagelovane,krasne dlhe vlasky,chichi,drediky,uf,to je krasne brutal sexi.a nadherny usmev a hlas. no a ritka,taka chutná malinka
neviem ci som normalna ale mna musi chalan niecim zaujat az potom pozeram na to aky je pekny atd...ale najviac si vsimam oci,ruky,postavu...ale aj tak je najdolezitejsie aky je...hlavne by nemal byt namysleny...
punkerka- no ta ofina,je to tvoj štííl no nie???moj je johnny depp,uplne odlišný od iných vieš.nemam rada tuctových chalanov.bleeeee.a aj ty punk si na zahriznutie hl.z greeeeeeeeeeeeen daaaaaaay.
cica992:hej hej takaa ofinka je uplnee brutaal taaky uces ala good charlotte,heh ako fakt supis...ja mam tiez rada ak am clowek swoj styl swoju cestu a nemam rada ak mi napriklad na tetowania powie ze :budes to lutowat ked budes mat 50 rokow..nie ...ak by som mala 50 rokow a ani ejdnu kerku powiem si ze:sakra preco som si to nedala pokial som boal mlada...
johny deep,ako on je brutal ja ho milujem boze to je clowek,pirati karibiku by som ho tam spapalaaa .o)
bože moj.. raz som robil taký film s kamaratmi.. chodili sme po meste s hajzlom a haluze.. zastavili sme sa u jedneho bezdomovca.. vyprávali sme sa ,tancovali a tak..pak tam bola aj moja holka. ae v civile a nepriznavala sa.. ten bezdomovec si ju zavolal a povedal.. prajem ti toho naj chalana,mudreho pekneho.. a nezabudaj že krasa pomynie.. tak som zvedavy čo budete robit ked johnymu pomynie
kazdemu krasa pomynie newrawim ze johniho by som xcvela za muza,obdiwujem to ako wyzera ale to neznamena ze by sa mi anpriklad pacil powahou...je jedna wec obdiwowat krasua byt z niekym....newraw ze ty sa neotocis za peknou babou..
uprimne? ne.. bo mám tu svoju.. väčšinu času som s nou a ked ne tak music v ušiach a vtedy žijem v inom svete .. určite aj ty poznaš stavy ked ništ nevnímaš len melodiu.. takže neotáčam..ale za johnym by som sa otočil tak oki.. zo slovenska.. kt "celebritu"by si cela ako johnyho?
tak ak sa mozem aj ja vyjadrit...co sa tyka vyzoru si ako prve vsimam oci, a ako ma chalan upravene vlasy....a vlastnosti?uprimnost, zmysel pre humor a vyrecnost...myslim ze baby nemaju rady tichuckych chalanov, ktory odpovedaju len ano, nie....to je asi tak vsetko
Ja si vsimam charizmu....ziadne tupe a namyslene ksichty ma neohuria....a ti najvecsi machri nikdy neboli ani nikdy nebudu moj styl,ved su otrasny...Si myslia ze su niaky pani sveta ked su obleceny cely v znackovom a pritom je to tak detinske....boze chalani a hlavne sa nehrajte na velkych mafianov...vtedy ste najtrapnejsi..
Mne okoloidúci chlap nič nehovorí..Ja sa neobzriem, je mi jedno ako kto vyzerá..Možno som staromódna, ale telo je len bonus.
Oči, tie vyzradia veľa. Niekedy mi stačí do nich hľadieť chvíľu a viem aký to je charakter. Veľa napovedia samotné gestá a reakcie na situácie. Dôležitá je duša, charizma. Mne na výzore fakt nezáleží, hlavne aby bol "moja krvná skupina".
Dám vám dobrú radu.. Pekní chlapi o sebe vedia že sú pekní, sú často sebavedomí a samoľúbi.
taaaaakze ja si vsimam ako prve asi celkovo tvar, zas mne nejde o to, ci je ta tvar krasna a bezchybna, mne ide o to, ci nie je zamracena..pacia sa mi chalani, ktory sa vedia od srdca zasmiat, ktori sa usmievaju ,,proste neexistuje na nich nic krajsieho ako naaaaadherny usmev ,,ja odpadavam vtedy D,,heh..ale neee..!!..zas taka trapna nie som .. DD..a co ete ???..aj vlasy celkom spravia svoje ,,napr. mne sa veeelmo lubia chalani co maju cirka..tak punks not dead ..mne sa najviac pacia chalani punkaci, asi preto, lebo aj ja som sama taka ,,zas nemam ciro.to nee..ale som punkacka..telom i dusou ..
No ja si osobne všimam na chlapoch najprv oči..potom ruky. Neviem prečo, ale ja sa dokážem zaľúbiť len do očí. A zvyšok mi nieje ľahostajný..veď som nejaká holka...ale hlavne tie oči.
Ako vidim .. sto ludi sto xuti.. Mam otazku ked vidi dievca pekneho chalana tak si onom mysli co.. ze je to napudrovany suknickar.. hmm
Nie kazdy pekny chalan je sebavedomi.. omne vravia ze som(pekny), ale ja si ajtak neverim a myslim si opak.. skratka mi xyba sebavedomie .. asi som skaredy .. ak to xce dakto posudit rad ukazem foto..
nie kazdeho pekneho chalana si vsimnem... peknych chalanov rozdelujem na dva typi: ti co su pekni ale tym to konci, proste ich mam na haku, lebo nie su moj typ, alebo su pekni chalani, na ktorych dokazem aj hodiny cumakovat
Lenze preco cloveka posudzovat podla vyzoru... ale treba sa aj nato pozerat.. ked vidis pekne upraveneho chalana tak vies ze sa vie o seba postarat ale neukaze to jeho vnutro.. to ide zo slov...
No mne sa zapáčil jeden chaloš....to je ale kus.....a na ňom sú moc sexi jeho krásne hnedé oči a zadok.....je to taký pekný vyšportovaný chlapček s hnedými vlasmi a tichučkou povahou...no čosi wow...keby ste ho baby videli...dám do mojho fotoalbumu jeho foto..šak sa kuknite
Ja zadok vobec neviem posudit a ani ma to velmi netrapi
ALE! Ja sa najskor pozrie na ruky,topanky,oci a usmev,az potom vsetko ostatne.To preto,ze podla toho poznam toho chalana,aspon tak zbezne.Ale je to urcite individualne
V prvom rade pohlad a milujem tajomny pohlad s tmavymi očkami...to je strašne sexi a pritažlivé potom určite tvaričku, vlasky a ostatok už príde samo....a ruky ma strašne fascinuju!
Tak, ja osobne som velmi narocny typ ^^ myslim si ze ked sa jedna iba o kamaratov, na vyzore mi nezalezi absolutne. Ale ked je to niekto s kym by som chcela/mala byt, ide aj o vyzor, predsa, musi preskocit nejaka iskra teda u mna.. ja si vsimnem najviac asi vlasy a postavu.. ofinka, to je moje na vyske mi nezalezi, ani na farbe oci, ale treba si samozrejme vsimat pohlad a nejde mi iba o vzhlad, povahovo by mal byt mily, aj romanticky a hrozne ma tahaju plache typy neviem, ci som normalna, je to tak..
Mne sa na chalanoch veľmi páčia (neviem to presne popísať) vyšportované ramená ale nie nejako extra, ale také mužné, také akurát a potom tvár, úsmev a samozrejme najdoležitejšie je, aký je nie ako vyzerá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Ale rada si poprezeram aj vymakane postavicky Alebo uces.Clovek by neveril co taky uces dokaze spravit...
a potom postawu,ruky a ramena,to je fakt super ak ix ma dobre wypracowane
newiem ak poznas trawisa barkera z blinku,ako to je presne mooj ideal..heh,a dredy su tiez super..
ja mam najradsej taky emo uces...cierne wlasy a ofina cez twar ax
johny deep,ako on je brutal ja ho milujem boze to je clowek,pirati karibiku by som ho tam spapalaaa .o)
kazdemu krasa pomynie newrawim ze johniho by som xcvela za muza,obdiwujem to ako wyzera ale to neznamena ze by sa mi anpriklad pacil powahou...je jedna wec obdiwowat krasua byt z niekym....newraw ze ty sa neotocis za peknou babou..
aalee newraw se keby okolo tebaa presla daka baba-presne twoj typ..se by sisa neotocil:o)
jasnee jaa z hudbou zijem bez nejs a to neda podla mna...tiez maam xalana,ktoreho lubim najwiac na swete,ale proste otocits a je ludske.o)
slowensku??hm...wies ze ani enwiem...forus z inekafe :o) ty?
Ale čo si najviac všímam na chalanoch (najmä na mojom) je keď majú iba rifle a parádnu opálenú hruď...vtedy sa tvárim asi takto
Oči, tie vyzradia veľa. Niekedy mi stačí do nich hľadieť chvíľu a viem aký to je charakter. Veľa napovedia samotné gestá a reakcie na situácie. Dôležitá je duša, charizma. Mne na výzore fakt nezáleží, hlavne aby bol "moja krvná skupina".
Dám vám dobrú radu.. Pekní chlapi o sebe vedia že sú pekní, sú často sebavedomí a samoľúbi.
Nie kazdy pekny chalan je sebavedomi.. omne vravia ze som(pekny), ale ja si ajtak neverim a myslim si opak.. skratka mi xyba sebavedomie .. asi som skaredy .. ak to xce dakto posudit rad ukazem foto..
Lenze preco cloveka posudzovat podla vyzoru... ale treba sa aj nato pozerat.. ked vidis pekne upraveneho chalana tak vies ze sa vie o seba postarat ale neukaze to jeho vnutro.. to ide zo slov...
-s kamoskou sme zavysle na ČIRE ...
-mne sa osobne viac pacia hende oci cierne vlasy.
-nieco v tom style
-potom si kuknem ci chalan neni MRKVA (nas vyraz pre gate dolu zuzene)
-kedze sme vysie tak vyska
-usmev
-ale anjme chalan musi byt UKECANY a HUMORNY...
The and
to, aký má prejav
ruky, neskôr zadok..
ALE! Ja sa najskor pozrie na ruky,topanky,oci a usmev,az potom vsetko ostatne.To preto,ze podla toho poznam toho chalana,aspon tak zbezne.Ale je to urcite individualne
btw: kosele su sexi! ^^
Mám priateľa a je veľmi šarmantný, galantný a super vyzera a pekne sa oblieka. A ja ho veľmi lúbim.
Potom si asi vsimam...pery... Neviem, skor usmev ako pery..
Potom ruky...