hmm zopar futbalistiek poznam,,,a su to nahodou v pohode baby,...inak je to zle polozena otazka- ako mam objektivne odpovedat ....ked ich setky nepoznam ....no kym nemaju vacsie litka a stehna tak su v pohode
ahoj, Tomyhot, v sporte treba mať aj rozum. Ak chceš dať gól a vidíš protihráčov, mal by si ich nejak obohrať, čo vyžaduje rozum, a potom správne mieriť na bránu.
Smutny, skor som myslel sporty kde vyuzivas len rozum: sach a podobne.. Kazdy iny sport ktory je zalozeny na fyzickej kondicke sa mi nepaci a nie to este ked ho robia zeny (vo vacsine pripadou muzatky, 5x vacsie nez ja)
no napriek tomu ze to je futbal ahraju ho muzi a niektori muzi to pozeraju je to dobre no ked too hraju zeny vyzera to ako kebby to bolo skopirovane od chlanov a navyse niektory futbalistť majuaj dlhe vlasy .. takze sa to niekedy mili aspon mne mozno na 1/2
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov