No ako sa to vezme...keď je holka len pripitá a prítulná mi to nevadí .Ale keď je ožratá jak svina a vála sa po zemi,poriadne ani nevie čo robí tak to je nechutné.A ešte keď vidím najebané trinástky tak to mám dosť...
no a ? ja som bol prvi krat nadrbani ked som mal 13 a nemyslim si ze by ma to niako poznacilo a myslite si ze babam je prijemne ked poviem priklad : na konci roka nadrbany kamos zobral telefon a pol hodinu vylieval svojej frajerke srdce a trepal voliviny pochybujem ze ju to niako zaujimalo.... clovek je velice vyrecny ked ho nikto neberie vazne ale inak mlici omg ale to uz som vybocil od temi proste co si mozem dovolit ja to si moze dovolit aj moja baba ja nediskriminujem a ostatbe kurvy ktore tu naokolo behaju mam u prdele
A inac,co si napsal,Rockstar, tak to bude(verim ze RAZ bude) fakt huste, ak 8 rocne budu pit... ...jaj, taketo pipky sproste si tym chcu asi dokazovat,ake su dospele, len skoda, ze nemaju este tolko rozumu, aby pochopili, ze tym dokazuju presny opak dospelosti
hm no tak nieze by som chlastala ale tak jeden dva fernety... na discach pohoda...no ked ide o tie deti fakt by im to nemali predavat aj ked oni si vzdy najdu neaky sposob..staci poslat kupit kamarata
je to ubohe. Ja nechcem teraz povedat,ze chlapi mozu a zeny nie.Ale ked vidim niekde spite mlade dievca príde mi to dost ubohe a strasne...
Ved zena ma byt stelesnenim niecoho nezneho,dokonaleho a nie spita jak doga,zmalovana jak mestska k***a a slovnik horsie jak keby jej niekto do hlavy nasral...
Prepacte,ale to ze su chlapi zveri ked piju viem a nechcem to obhajovat,sme tiez k***i ked sa opijeme a robime bordel,ale to je nasa ubohost,ale zeny nie,priste je to ine..daleko horsie...
o opitych babach? nic dobreho. kedze ja som abstinent a vzdycky vravim, ze alkohol skodi zdraviu tak asi by som si pomyslel, ze je blba peto, co robi, asi nic ineho
No ked si vypije a je pritulna (zas nie prehnane) tak je to ok Tak do nalady to sa da v pohode. Ale ked sa uz niekto spije tak, ze lezi pod stolom a nevnima, tak to je fakt ubohe. A taky ten medzistupen, tak to by baby tiez mohli vynechat, lebo povacsinou su potom a z prilis pritulne a stavaju sa z nich ku*vy... (i kedje to individialne). Ked je tak dost nalaity kamarat, naposledy isiel do bageterie si vypytat svadobnu tortu a predtym som len tak spravil bu, tak sa strepal na zem (samozrejme, ze mu to doteraz pripomeniem ako dobry kamarat )
nenávidim najebaných ľudí a baby mi lezú na nervy extra, pištia, vreštia, valájú sa, majú roztečený make up ,jebe im z chrapy no proste takto si holku nepredstavujem
jj, myslim ze baby by sa nemali opijat do nemoty... dam si za poharik aby sa mi lepsie bavilo, ale aby som zo seba robila ku*vu , dakujem, neprosim. No do nemoty spiti chalani su tiez dost nechutny. Najma ked sa po tebe lepi celkom slusne vyzerajuci chalan, ale ani sam uz nevie co robi.
Vseobecne, myslim, ze by to ludia celkovo nemali prehanat, ci zeny alebo muzi. Kebyze ma kazdy taky odstrasujuci priklad ako ja tak ich je tak o 90% menej
No a o par rokov ti mali skolkari, ani nechcem vidiet...Kam tato mladez speje. ja svoje dieta asi radsej zamknem doma
dat si do nalady to je okey...i ked podla mna zabavit sa da aj bez alkoholu...len tie male decka to asi nevedia a nevedia uz ani od dobroty co robit ..chcu predbehnut cas a proces dospievania ibaze dospelost nie je o tom kazdy najblizsi vikend sa sundat...je to vsak kazdeho osobna vec..jeho zdravie...a ci ti to bude tolerovat tvoj chalan zavisi na nom...ale ak je normalny tak podla mna nie..
Nechapem toto....sak poho nech si da...ale preco slope ked to nevie..sak nestaci len tak do naladicky?..netreba sa hned zoťať....a potom na druhy den opica jak kkt...a ta hanba ked vam vravia ludia co si vyvadzal...trapas...
No ako sa to vezme, lebo nieje opitá baba ako opitá baba...tie malé decká čo sa hrajú na dospelé a potok ked sú najebané pištia, vreštia a vešajú sa po každom nemusí asi nik....Ale podla mna nieje zlé ked si niektorý ten piatok s partiou kúpime flašu....Lneže aj piť treba vedieť, a to bohužial ešte dosť ludom chýba =/
Lol, tak opitých ľudí ťiež nemusím, a tiež poznám pár "detí", ktoré si myslia, že keď fajčia a pijú tak sú In,alebo že sú už dospelí..Ja si tiež niekedy pripijem na oslave abo tak,ale ešte nikdy som nebola uplne opitá..iba mierne pripitá No ale, čo som chcela..Nehádžte zase všetkých do jedneho vreca..ako ste už pisali v ostatných diskusiach, nie všetci chalani a baby su rovnaky/e..a tiež nie vsetky "deti" su rovnake..Aj ked wiem,že teraz je to čoraz viac časté, že pijú už aj 12-rocný..ale sú aj vynimky,na to nezabudajte..
ked si v partii kamosov,ale fakt ze v partii,kde su vsetci super a drzia spolu,a napiju sa len tak do pohody,a zabava graduje,preco nie,zas na druhej strane...my sa vieme zabavat mozno i lepsie bez chlastu...
opite baby... konec..akoze...som zasadne proti tomu, aby decka, bo inak sa ani nazvat neda, pili , kym nemaju 18..mozno mam nemoderny nazor, ale je fakt nechutne pozerat sa na opitu babu..a chalana tiez..vobec nechapem, co je na alkohole take lakave,...ja mam 17 a aj ked sa niekde pije, dokazem povedat nie a neskusit, lebo na to, aby som sa zabavila, alkohol nepotrebujem...
ked si z nejakou pisem, a ona povie ze piatok poobede bol vynikajuci lebo sa s kamoskami ozrali tak ju rovno posielam do
a to iste s fajcenim (tabakovych cigariet, aby nevznikaly omily)
nechapem naco je to niekomu dobre,
Je to pre mna zase nieco na co by som vedel roman napisat,
ked si ta jeden miesany napoj,
nemam to proste rad, ked kecaju z cesty, nevedia udrzat smer, placaju picoviny,
katastrofa, jednym slovom, neznasam to
a to ani nehovorim o tych detoch pod 18, to uz fkt nebudem pisat, lebo bi to skoncilo uradnym listom ministrovi skolstva, zdravotnictva,a komu este, + prezidentovi, aby sprisnili ochranu predaja alkoholovych a tabakovych vyrobkov osobam mladsim ako 18 rokov
lebo tym to zacina, ziaden predajca si nelame hlavu z tym komu co predava !
no urcite nic superrr.....niektori znasilnia...ini zas odpudzujuu...taqa je dnesna mladesss...na jaq za miojich ciasss...ked sa chodilo na didzinu si zatrsat!!!!!
podla mna sa ludia dokazu zabawit aj bez alkoholu ale kedze je teraz predavackam uplne jedno co komu predaju tak to potom aj tak wyzera ze male detiska xodia spite po sidliskax a ked widim taku babu tak mi je z toho zle predsa len je to neznejsie stvorenie ale tym to zase nezasatawam ani xalanox je to humus aj muzskom aj zenskom prewedeni
tak hm ja by som mala o alkohole pomlcat ale neva.....no co ved ked chcu pit tak nech piju...neviem preco by mal byt rozdiel medzi tym ked pije chalan a ked baba.....
Hnusne je, ked je opity chalan aj holka, bez rozdielu, akurat ze od dievcat sa ocakava, ze budu prirodzene slusnejsie ako chalani, preto ked je opita holka, vyzera to horsie, alebo sa to aspon posudzuje horsie, napr. mne sa vonkoncom nepaci, ked chalan vulgarne nadava, ale znesiem to, ale ked pocujem zahresit holku, tak by som vrazdil, ani nie tak ju, ale toho, kto ju to naucil, fakt, baby, nepasuje vam to, aspon vy by ste mohli trosku tu moralku udrzovat, ked sa uz chalani tak spustaju Ked budet slusne vy, budu aj oni, to si budte iste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Abo v nedelu rano, ked ideme do kostola...
A inac,co si napsal,Rockstar, tak to bude(verim ze RAZ bude) fakt huste, ak 8 rocne budu pit... ...jaj, taketo pipky sproste si tym chcu asi dokazovat,ake su dospele, len skoda, ze nemaju este tolko rozumu, aby pochopili, ze tym dokazuju presny opak dospelosti
Ved zena ma byt stelesnenim niecoho nezneho,dokonaleho a nie spita jak doga,zmalovana jak mestska k***a a slovnik horsie jak keby jej niekto do hlavy nasral...
Prepacte,ale to ze su chlapi zveri ked piju viem a nechcem to obhajovat,sme tiez k***i ked sa opijeme a robime bordel,ale to je nasa ubohost,ale zeny nie,priste je to ine..daleko horsie...
pokial sa mozu chlapi niekedy najebat do nemoty, takym sposobom ze nevidia, nemozu chodit a pod..
tak preco nie aj baby???
zvracajuca baba je rovnako hnusna, ako zvracajuci chlap...
A inac, mas pravdu...my zienky "nezne" stvorenia
Vseobecne, myslim, ze by to ludia celkovo nemali prehanat, ci zeny alebo muzi. Kebyze ma kazdy taky odstrasujuci priklad ako ja tak ich je tak o 90% menej
No a o par rokov ti mali skolkari, ani nechcem vidiet...Kam tato mladez speje. ja svoje dieta asi radsej zamknem doma
neznasam opite dievcata
a vseobecne opitych ludi, a preto ja nepijem
ako nech si robia co chcu ale mne sa to nepaci
ked si z nejakou pisem, a ona povie ze piatok poobede bol vynikajuci lebo sa s kamoskami ozrali tak ju rovno posielam do
a to iste s fajcenim (tabakovych cigariet, aby nevznikaly omily)
nechapem naco je to niekomu dobre,
Je to pre mna zase nieco na co by som vedel roman napisat,
ked si ta jeden miesany napoj,
nemam to proste rad, ked kecaju z cesty, nevedia udrzat smer, placaju picoviny,
katastrofa, jednym slovom, neznasam to
a to ani nehovorim o tych detoch pod 18, to uz fkt nebudem pisat, lebo bi to skoncilo uradnym listom ministrovi skolstva, zdravotnictva,a komu este, + prezidentovi, aby sprisnili ochranu predaja alkoholovych a tabakovych vyrobkov osobam mladsim ako 18 rokov
lebo tym to zacina, ziaden predajca si nelame hlavu z tym komu co predava !
podla mna sa ludia dokazu zabawit aj bez alkoholu ale kedze je teraz predavackam uplne jedno co komu predaju tak to potom aj tak wyzera ze male detiska xodia spite po sidliskax a ked widim taku babu tak mi je z toho zle predsa len je to neznejsie stvorenie ale tym to zase nezasatawam ani xalanox je to humus aj muzskom aj zenskom prewedeni
rovnako je to zo sexom... ked chalan strieda baby v pohode, ale ak je to baba tak je stetka....je to divne