kazdy chce byt asi cool tak napise zadok,prsia jasne ze si to prve vsimneme povetcine
ale osobne si vsimam skor celkovy vzhlad ako jednotlive kusky tela
ja za seba poviem len toľko, že ja si na babe vždy všímam všetko, čo je na tvári, t.j. oči, pery, s tým súvisiaci úsmev a pod., vlasy takisto sú veľmi dôležité... samozrejme, že si všímam aj povahu ale tak keď niekoho vidím prvýkrát tak nemôžem ihneď zistiť, čo je daná osoba zač...to predsa dáva logiku
milé dámy milé slečny... a chalani tiež... či chceme, či nie, vždy pozrieme najprv na oči a ak stoja zato, pozrieme aj do výstriku a na zadok... vedecky dokázané
a milé dámy a slečny... ak má byť táto anketa objektívna, zdržte sa prosím svojich subjektívnych (slepačích) poznámok, ako zadok a prsia... srandičky srandičky, ale kto má pozerať na zadky sloveniek, keď ich máte 65% neforemné a otrasne škaredé a nehovoriac o prsiach...
pokial ide o vzhlad tak si rad obzriem celu ked je na co pozriet ale najviac ma zaujima asi tvar..oci, usta,vlasy ,..ale najdolezitejsie je ked pekna baba je aj baba s dobrym srdieckom.
môže byť dievča aj top modelka, chalan sa na ňu vykašle časom keď má odlišnú povahu...alebo chalan najsexy akého som videla, keď si nesadneme povahovo,názormi tak má smolu...
@hov ädo jakoze chces tym povedat,ze Slovenky nie su pekne?tak potom nechapem,preco jej hovoris ze je nadherna ked aj tak si naozaj presvedceny ze ma strasny zadok a prsia,hlavne ze milujete ked ich môzte lizat a chytat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
k veci - oči, povahu, správanie, vystupovanie (popr.nastupovanie)
ale osobne si vsimam skor celkovy vzhlad ako jednotlive kusky tela
a milé dámy a slečny... ak má byť táto anketa objektívna, zdržte sa prosím svojich subjektívnych (slepačích) poznámok, ako zadok a prsia... srandičky srandičky, ale kto má pozerať na zadky sloveniek, keď ich máte 65% neforemné a otrasne škaredé a nehovoriac o prsiach...
som skeptik, ak tomu neverim?