ahojte , chcem sa spytat ze co by som si mala napisat na silt na siltovke , lebo kupila som si novu cisto ciernu siltovku a chcla by som nieco napisat na vnutornu stranu siltu , rozmyslala som nad CRAZY alebo WTF? ale neviem , dufam viem ze ako to myslim
a k teme, nie ze by som sympatizovala vseobecne s takymi siltoveckami a s napismi nan ich, ale nerozumiem preco maju niektori ludia hned ptorebu zhodit cloveka najviac jak sa len dá, húúú niekto má rád nosenie šiltoviek, niekto maskáčov, piči a čo...
no vy ste mi teda pomohli , zbytocne sa pytam , mate s tym nejaky problem ze co nosim ?! starajte sa o seba ! akokeby ste vy boli dokonali ,som zvedava ze ci vobec vy mate aspon jednu siltovku ! chodte si picovat niekde inde
@kiwwi333 tak si tam predsa napis len inicialy toho..tak sa to robi, nevidela si? na tumblr je dost obrazkov takych...ze si tam napises: "NSMNCSCNTMNAMZ"
ved nemusi vediet kazdy, co to znamena, dolezite je, ze ty to vies
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
to by som si ja napisala
ale skus si tam napisat: "Nikto sa ma nepýtal či sa chcem narodiť,tak mi nehovorte ako mám žiť!"
ved nemusi vediet kazdy, co to znamena, dolezite je, ze ty to vies
toto ma rozsekalo ako keby sme boli všetci úplní úbožiaci len preto, že nenosíme šiltovky
Zavolaj!
a také tie útržky s tel číslom
napíš si tam YOLO