Vsak nech si urobi fejk ucet, ale plno akcii sa dohaduje cez fb a ti ludia co existuju na e-mailoch su mimo, proste kvoli nim zvlast treba vypisovat, fail. Ako keby im ten mail nemohli hacknut.
Ale ked je niekto labilny a musi tam byt vkuse no tak co uz ma robit, radsej nech tam nejde vobec
Mám kolegov, kt. Nemajú FB a sú úplne normálni. Nemajú na to proste čas a keď sú doma tak sú radšej s partnerom než na nete. A je to dobré. FB kazí vzťahy si myslím. Kebyže nechodím do školy a mám frajera tak ho ruším aj ja
Takých poznám veľa. Sú múdri. Veď čo vám FB vlastne dáva? Mne osobne NIČ. Iba krútim hlavou nad vecami, ktoré si tam občas prečítam... resp. áno dáva mi - pocit inteligentnej osoby.
nikdy som nebol registrovaný na facebooku, nejak sa obávam toho, že by som tam bol zavesený stále, minimálne snáď pár mesiacov, lebo by som chcel pozisťovať o známych aké životy vedú, kde boli, čo robili? áno, myslím, že presne to by sa stalo... už nejakú dobu sa ma tam istí ľudia snažia dostať, ale ja nejak neviem, proste radšej na to kašlem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ak sa chce s niekym baviť tak je veľa iných možností ako sa s ním spojiť
Vsak nech si urobi fejk ucet, ale plno akcii sa dohaduje cez fb a ti ludia co existuju na e-mailoch su mimo, proste kvoli nim zvlast treba vypisovat, fail. Ako keby im ten mail nemohli hacknut.
Ale ked je niekto labilny a musi tam byt vkuse no tak co uz ma robit, radsej nech tam nejde vobec
@12