No ja mám s nimi dosť bohaté skúsenosti nakoľko som sa tomu istý šas venoval. Je to ojeb jak hrom. celé je to založene na otravovani kamaratov a rodiny. Na začiatku ti najebu hlavu motivačnými kecami a ty si myslíš aké je to super a jak na tom zbohatneš, ale jediný kto zbohatne sú oni. Normálny človek to prekukne hned.
poriadny poradca od teba nechce peniaze on by mal dobre tvoje peniaze spracovat a az z toho by mal zisk cez financne institucie ako napriklad banky...
... napriklad.. financny poradca ma zmluvu s viacerymi poistovnami .. moze prist za vami niekto kto ponuka zmluvu zo svojej poistovne a naskorej da do tej zmluvy vsetko co moze .. lenze ozajstny financny poradca vyberie najlepsiu zmluvu zo vsetkych poistovny a je teda lepsi.. tiez vam do zmluvy neda vsetko ..teda veci ktore vlastne nepotrebujete.. o tom je financny poradca.. tiez by mal poznat aj ponuky ktore normalne nie su zverejnene (ale casto lepsie)
.. poznam kamosku aj kamarata (byvali spoluziaci) ktory to robia..
sú poradcovia, ktorí si nepýtajú peniaze za svoju prácu od vás ako od klienta.
mne osobne príde finančný poradca ako absolútne normálna vec, však keď sa vôbec nevyznám na finančnom trhu, tak prečo by som nemohla mať niekoho, kto mi povie, ako to všetko môžem urobiť tak, aby to bolo čo najvýhodnejšie pre mňa? (však tiež sa nepôjdem sama obhajovať na súd napríklad)
okrem toho, @viso2 finančný poradca nemá žiadne zmluvy so žiadnymi poisťovňami, to je hlúposť, len to skresľuje k názoru, že by v tomto prípade bol neobjektívny, lebo by nebral v úvahu ponuky iných subjektov. lenže poradca zmluvy nemá, len má prístup k informáciám z finančného trhu, s ktorými dokáže pracovať a na základe nich vie pre svojho klienta vybrať tú najlepšiu ponuku.
ľudia sú príliš hákliví na svoje peniaze a akonáhle sa objaví niekto, kto si zarába tým, že spravuje financie, tak je to automaticky klamár, zlodej a neviem čo.
Nedávno som to tu trochu rozpísal, že finančný poradca už nieje finančný poradca. Istý čas som v tomto biznise pôsobil... Ale z hľadiska finančného zabezpečenia a finančnej nezávislosti jedna z najlepších profesií...
@grietusha to sa mi nezda.. vsak ked by mal len informacie tak potom by sice mohol vybrat tu najlepsiu ponuku lenze nemal by z toho proviziu.. predsa nemoze len tak prist do poistovne ze im vybavil nejake zmluvy a chce za to nieco.. podla mna je jednoducho zazmluvneny s viacerymi a z tych vybera..
jak ktorý...niektorý skutočne vedia a dokážu dobre poradiť majú prehľad čo je výhodné a čo nie ale to pre klienta nie pre nich. Dokážu zabezpečiť a vybaviť veci pri ktorých by normálny človek len wtf čo po mne chcú? tu podpis? ok...tí ktorý sa snažia len čo najviac zmlúv uzavrieť aj za cenu že vlastnú rodinu dostanú do situácie keď to nebudú schopný splácať nieje dobré...napríklad že presadia investíciu povedzme životné poistenie ktoré ale nedokážu splácať a 1/5 príjmu budú dávať na všelijaké debilné poistky seba svojich deti ktoré nikdy nepoužijú a hlboko na tom prerobia...hlavný problém je že väčšina to dnes berie len ako jednoduchú cestu ako sa rýchlo nabaliť pričom na kvalitu vykonávaného poradenstva nepozerajú a hlavný je ich vlastný prospech.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
... napriklad.. financny poradca ma zmluvu s viacerymi poistovnami .. moze prist za vami niekto kto ponuka zmluvu zo svojej poistovne a naskorej da do tej zmluvy vsetko co moze .. lenze ozajstny financny poradca vyberie najlepsiu zmluvu zo vsetkych poistovny a je teda lepsi.. tiez vam do zmluvy neda vsetko ..teda veci ktore vlastne nepotrebujete.. o tom je financny poradca.. tiez by mal poznat aj ponuky ktore normalne nie su zverejnene (ale casto lepsie)
.. poznam kamosku aj kamarata (byvali spoluziaci) ktory to robia..
mne osobne príde finančný poradca ako absolútne normálna vec, však keď sa vôbec nevyznám na finančnom trhu, tak prečo by som nemohla mať niekoho, kto mi povie, ako to všetko môžem urobiť tak, aby to bolo čo najvýhodnejšie pre mňa? (však tiež sa nepôjdem sama obhajovať na súd napríklad)
okrem toho, @viso2 finančný poradca nemá žiadne zmluvy so žiadnymi poisťovňami, to je hlúposť, len to skresľuje k názoru, že by v tomto prípade bol neobjektívny, lebo by nebral v úvahu ponuky iných subjektov. lenže poradca zmluvy nemá, len má prístup k informáciám z finančného trhu, s ktorými dokáže pracovať a na základe nich vie pre svojho klienta vybrať tú najlepšiu ponuku.
ľudia sú príliš hákliví na svoje peniaze a akonáhle sa objaví niekto, kto si zarába tým, že spravuje financie, tak je to automaticky klamár, zlodej a neviem čo.