no ja by som take nikdy nepraktizovala . .. ale ak sa to niekomu paci a ak su obaja akteri spokojni.. je mi to jedno. no neviem si predstavit, zeby som sa rano zobudila s oslintanymi vlasmi od psa (blee)
moj pes na mna v noci neslinta.. akurat ked uz je fakt nasrata ze este spim a chce ist von tak knuci a olizuje mi usi co neni moc prijemne ani ked mi prilahne perinu a ja sa nemozem pretocit ale inak je to super mat niekoho pri nohach..:p
Ak je dotyčné zviera čistotné, nebojí sa priľahnutia a neokupuje vačšinu postele, tak to može byť úplne v pohode. Niekto má v posteli plyšového medveďa, iný živého psa
Niekedy ked zaspim v obyvacke ale mala po chvili vzdy aj tak odide do pelechu, lebo ja sa moc prehadzujem a jej to vadi ze okupujem privelku cast gauca
No, pri dvojmetrovom leonbergerovi by to mozno bolo trochu obtiazne, ale ja mam takeho maleho, v byte chovaneho pudlika (Ňu - ňu - ňuuu a hoci nie je velky, obcas mam problem sa s nim zmestit do postele (lebo si samozrejme lahne absolutne diagonalne a mam pocit, ze pri vyskoceni na moju postel sa asi tak tri krat zvatsi). Ale mam snad to srdce, aby som ju odtial vyhodila? Nieee.. staci jednou rukou nadvihnut, druhou rychlo vytiahnut perinu, lahnut si, polozit, prikryt a dobru noc
ja zbožňujem keď mám pri sebe svojho havinka, pritúli sa ku mne a cítim jeho teplo, ako sa vraví pes najlepší priateľ človeka.Teraz keď som chorá akoby to cítila leží pri mne a stráži ma.....
Nie sme pritúlený, pokiaľ je to môj milovaný kocúrik, tak ten mi leží nabruchu/na hlave, pokiaľ je to pes, tak ten si ľahne vedľa mňa, maximálne si na mňa vyloží packu...
aj mojho hava by som si zobrala ku mne do izby lenze on envydrzi byt 5 minut v klude alebo na jednom mieste takze je to vylucene spava v bude a je spokojny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale s veľkým ,alebo uslintanym psom by som tiež spať nechcel
Ale kto chce, nech si spí. Ja by som nezniesol, keby mi pes v noci olizoval ksicht. =D
Mačka mi vydrží loziť po hlave aj vyše dvoch hodín, kým ju tam nenechám.
Psa by som ale do postele nechcela (má inú "konzistenciu", slintá, akokoľvek vykúpaný páchne, po priľahnutí hryzie, uprostred noci vyskočí a šteká).
Pokiaľ sú to obaja, tak to už je trochu problém