a k téme, pomyslím si, že celé zle...a že škoda, že s nimi nikto nič nerobil a takto dopadli...myslím si ale, že @1 má pravdu...ak by sa mali zmeniť, potrebovali by dlhodobo iný prístup...
nechápala by som výchovu rodičov.. a keby o tom aj rodičia nevedeli tak by som nechápala deti čo tým chcú dokázať.. ak si myslia že s cigaretou v hube budú machri tak sú na omyle.. či deti v dnešnej dobe nerobia..
@antifunebracka a ja nesrandujem a kop z otočky len tak, lebo si ich videl fajčiť, by im pomohol akurát tak k ešte horšiemu stupňu takéhoto správania a tebe na súd, lebo by si ubližoval chúďatám deťom, čo nič nerobia.
@antifunebracka potom by som zvažovala iné alternatívy, to je fakt...no, uvidím, budem to vedieť posúdiť asi až keď sa mi niečo také stane...v čo dúfam, že sa nestane
strašne sa to zveličuje,ako keby to tak kedysi nebolo.aj moja mamka chodila fajčiť za garáže a rodičia sa o ňu starali a bola najlepšia žiačka v triede. síce jej to vydržalo doteraz,ale to tak podľa mňa nemusí byť vždy.proste v tomto veku sa takéto veci skúšajú.
Ako môžte niekoho súdiť podľa toho či fajčí alebo nie? Neviete o ňom nič, len by ste vedeli moralizovať, všetci. Nechápem, že čo na tom nechápete. Stúpajúci tlak okolia slabší, labilnejší ľudia proste nevedia inak ustáť. Chyba nieje vždy v rodičoch, ide o ten systém. A koniec koncom, je to ich život ..
Ze su popularni, bohati a namysleni a uznavaju zhyrali zivotny styl aspon do urcitej miery. Tak ako ked fajcili moji rovesnici, ked som bola v tom veku.
nezaujima ma to, nech si robia co chcu. kazdy so svojim zivotom nalozi ako chce, je nas to 7 miliard a na zivote jednotlivcov z globalneho pohladu nezalezi.
horsie veci si myslim o ludoch, co sa tu vyjadrili. akym pravom idu niekoho cudzieho vychovavat a bit za to, co robi.. ked to budu vase deti, rieste si to. plno z tych ludi fajcit prestane a plno nefajciarov zacne fajcit v dospelosti, tak to este nic nevypoveda o osude cloveka. a radsej nech to vyskusa mlady clovek, ktoreho organuzmus sa regeneruje, nez clovek, ktory ma uz spustene geny starnutia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
a k téme, pomyslím si, že celé zle...a že škoda, že s nimi nikto nič nerobil a takto dopadli...myslím si ale, že @1 má pravdu...ak by sa mali zmeniť, potrebovali by dlhodobo iný prístup...
ale nie, je mi jasné, že aj v @4 si srandoval
ale neschvalujem to..hlavne nie babam..
a ani take nevidavam
či ty to myslíš tak, že z pohľadu ich rodiča by si také spravil?
a mnohým je to aj jedno, kašľu na svoje deti, čo je veľmi smutné .......filip
podľa mňa žena by nemala vôbec fajčiť, žena je jemné stvorenie a zrodená k rodeniu detí a tie by mali byť počaté v zdravom tele.
Nech si kazdy ublizuje svojmu telu ako sa mu paci, kym tym neublizuje ostatnym.
1, Práve si urazil 13 a 14 ročné deti (a tým aj mňa) ktoré nefajčia.
2, Aj v minulosti to tak bolo ale bralo sa to viac-menej ako tabu a nerobil sa okolo taký rozruch.
3, Na chybe nie sú len deti ale aj ich rodičia, okolie a celý tento systém.
4, Podľa mňa to nie je dobre lebo teraz je to pre nich cool ale o 10 (a menej) rokov sa stanú závislými a potom si povedia že stým nemali začať.
ale nemám právo si o nich nič extrémne zlé myslieť, bola som taká istá.
So všetkým súhlasím, len by ma zaujímalo, ako týmto podľa teba urazil 13-14 ročné deti
horsie veci si myslim o ludoch, co sa tu vyjadrili. akym pravom idu niekoho cudzieho vychovavat a bit za to, co robi.. ked to budu vase deti, rieste si to. plno z tych ludi fajcit prestane a plno nefajciarov zacne fajcit v dospelosti, tak to este nic nevypoveda o osude cloveka. a radsej nech to vyskusa mlady clovek, ktoreho organuzmus sa regeneruje, nez clovek, ktory ma uz spustene geny starnutia.
inak ono je rozdiel vyskúšať a fajčiť naschvál na verejných priestranstvách , alebo najlepšie schovávať sa niekde v kríkoch čo nedáva zmysel