Gynekologovia nemaju cakaren plnu krasnych mladych slecien, ktore idu len na prehliadku zo zabavy. Zeny tam chodia s problemami teda zapachajucimi vytokmi, mykozami, zapalmi, pohlavnymi chorobami a inymi infekciami. Pride ti to vzrusujuce?
@zmrdak myslím že skôr naopak, videli už toľko rôznych problémov a chorôb a anomálií, že majú problém byť vzrušení aj vtedy keď by mali/chceli byť. okrem toho ľudia zabúdajú že mladé/pekné/sexy ženské tvoria len časť ich klientely, a pravdepodobne tú menšiu.
@leginacka inak to je zaujímavé, už neviem kto presne, ale niektorá kamarátka čo má skúsenosti aj s gynekológom aj gynekologičkou hovorila, že ženská bola hrubá, a necitlivá, že chlapi gynekológovia sú omnoho lepší a ohľaduplnejší... možno preto že k vagíne majú väčšiu úctu, keďže je pre nich predsalen cudzím orgánom
@leginacka inak sranda je že väčšina báb na gynekologičky nadáva a prejdú k chlapom navyše, stavím sa že nie je príjemné keď sa tam špára tým 5 cm umelým nechtom
no neviem... ako ja som mala predtým chlapa... problém ale bol v tom, že to bol otcov kamarát... a bolo to také blbé, hlavne na nejakých spoločných akciách.... vždy tresol nejakú nevhodnú poznámku :/ ... tak som sa raz odhodlala mu to povedať a odporučil mi kolegyňu, možno je jedna dobrá zo 100... neviem... nejako často tam nechodím... ale nesťažujem sa... ako fakt sa v tom nevyžívam... proste urobí čo má, je dobrá odborníčka a to mi stačí... nemusí ma hladkať a mať úctu
ale na druhej strane zubára mám špičkového, tam by som si nevybrala hocikoho
@eneshe že? Och, dobre si urobila . Veď Ako môže chlap vedieť, ako sa žena pri tom cíti... nech je to rýchle a odborné. Nemusí sa tam hrať, iba žeby bola mladá a pekná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Len dúfam, že nebude račkovať, lebo to meno a moje priezvisko ju pri výslovnosti zabijú.
je to ich práca a pozerajú sa na to ako zubný lekár na zuby alebo ortopéd na nohy
ale na druhej strane zubára mám špičkového, tam by som si nevybrala hocikoho
@leginacka len raz som bola u gynekologa, nikdy viac bol to masiar a mal fuzy ako mroz, katastrofa.. Fuj