Mame v triede dve holky o obydvoch sa hovori ako o stetulkach, ale mne to vobec nesedi, pretoze v triede su uplne tiche, nic nikomu nepovedia, ani na hodinach nekomunikuju a ledva prechadzaju, no na druhej strane mi pride jedna v pohode taka tajomna velmi
na prvú to sedí, ona sa v škole len pretvaruje, ale po škole je dosť bujará a navštevuje starých pánov po zotmení.
tá druhá je skromné dievča, narodila sa v Poltári, v rodine chudobného, ale čestného sedliaka
ja si myslím, že by si si na obidve holky mal urobiť vlastný názor a nie len zmieriť sa s domienkami, ktoré vytvorili iní ľudia.... Ľudia toho nakecajú dosť, ale ak chceš vedieť, aké je ich skutočné JA (teda, ak máš dokonca o jednu z tých holiek záujem), tak sa začni o nich zaujímať ty sám a zistíš, že či je to pravda, alebo nie Chápeš....
to, že deti si radi robia srandu z podobných typov, ale tak... ja tiež som si užil svoje už v 7.ročníku na základnej sa šírilo, že aký som mačo len blbšie je keď sa isté vecí roztrúbia do iných sfér. hoci bola sranda z mojho pohľadu, keď mama došla z rodičovského:"Obťažuješ sexuálne dievčatká?" na tú otázku mamy nezabudnem nikdy a na ten rehot, čo som spustil.
mňa v tom čase veľmi nezaujímali ani ešte dievčatká, skôr ma bavil šport (hádzaná, zápasy...)
Že aha, aj ja mám v triede dievky, o ktorých sa to hovorí. Sú síce tiché, avšak je celkom isté, že sú ľahké.
A aha2, aj pre takých rožky pečú. Neutopím ich za to.
ľudia si vymyšlaju rôzne veci o ľudoch. o mne a mojom najlepšom kamarátovi nejaký čas kolovalo že spolu spávame pritom on je očiviný gay a ja som lesba a netajím sa tým ale never mind
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
tá druhá je skromné dievča, narodila sa v Poltári, v rodine chudobného, ale čestného sedliaka
mňa v tom čase veľmi nezaujímali ani ešte dievčatká, skôr ma bavil šport (hádzaná, zápasy...)
A aha2, aj pre takých rožky pečú. Neutopím ich za to.