myslíte si, že vyzeral ako je zobrazený na obrazoch a ako ho zobrazujú sochy? alebo čo si myslíte vy? neveriaci prosím blbé komenty s mierou...ok? vďaka
@biancadetolle ...či si myslím že je zaujímavé že rasistické diktátorské náboženstvo ktorým európania niekoľko storočí odôvodňovali všetky svoje zverstvá voči iným rasám a národom, si svojho idola prerobilo tak, aby sa čo najmenej podobal na všetky rasy ktoré boli týmto náboženstvom démonizované a vyvražďované?
o tomto bolo už zopár skvelých dokumentov a výskumov...
ktorých zistenia však neraz podkopávajú artefakty... ale tak to je úplne normálne, že napríklad také turínske plátno bolo v 1000coch vojnových oblastí a bolo časom zničené, tak ho nahradili krvou niekoho iného...
ale tak reálne, bol to Arab, z izraelu a bol židom v čase počas doby, kedy židia ešte neboli až tak silne zdegenerovaný tým, že nemajú dostatočné miešanie krvi
vždy bol popisovaný ako bežný človek, tesár, takže mal primerane silné ruky, tak isto zo svedectiev (evaniéliá) a iných poznatkov o ňom "mal rýchly krok" teda niekam neustále akoby ponáhľal... podľa všetkého mal asi aj rád spoločnosť, jednoducho bol to úplne normálny človek Arabského pôvodu a židovskej krvi
a je sranda, že keď rozprávali o jeho činoch už v staroveku Grékom, tý ho z rozprávania iba o činoch zobrazili ako blonďavého kučeravého holobriadka... pokým v Ríme mu prischol Asírsky vzhľad, keďže ten vždy evokoval image odhodlaného filozofa
@biancadetolle
bolo mi cťou.
a nie, encYklopédia nie, keď už, tak chodiaci google.
(aj keď toto bolo výnimočne napísané z hlavy, aj keď mi to asi nikto neuverí )
@biancadetolle
Čo dosiahneš tým, že zistíš, ako vyzeral ? Z Evanjelií sa inak dá vyčítať veľa o jeho povahe, spôsoboch aj výzore. Prečo by nemohol mať dlhé vlasy ?
Kresťania veria v trojjediného Boha teda v jedného Boha v ktorom sú tri Božské osoby otec (Boh), syn(Ježiš) a Duch Svätý.... a myslím si že Ježiš bol krásny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
pockat , krestania predsa veria v boha , ci v jezisa ? ... v jezisa sa neveri si myslim ...
@shit v ježiša sa neverí, ježiš naozaj žil, je to historicky dokázaná osobnosť, ide o to či veríš že robil zázraky
....a samozrejmost ze jezis nebol cernoch , to uz rovno mozes povedat ze Siddhártha Gautama(buddha) bol černoch
@patricino mne sa zda ze alzircania su takyto typ ludi
jasne že nebol pekný a @mefistofel nebol ani černoch ani beloch, bol domorodec tam kde žil.
bol tmavý s tyypickými domorodými črtami
@biancadetolle ...či si myslím že je zaujímavé že rasistické diktátorské náboženstvo ktorým európania niekoľko storočí odôvodňovali všetky svoje zverstvá voči iným rasám a národom, si svojho idola prerobilo tak, aby sa čo najmenej podobal na všetky rasy ktoré boli týmto náboženstvom démonizované a vyvražďované?
ani nie.
ktorých zistenia však neraz podkopávajú artefakty... ale tak to je úplne normálne, že napríklad také turínske plátno bolo v 1000coch vojnových oblastí a bolo časom zničené, tak ho nahradili krvou niekoho iného...
ale tak reálne, bol to Arab, z izraelu a bol židom v čase počas doby, kedy židia ešte neboli až tak silne zdegenerovaný tým, že nemajú dostatočné miešanie krvi
vždy bol popisovaný ako bežný človek, tesár, takže mal primerane silné ruky, tak isto zo svedectiev (evaniéliá) a iných poznatkov o ňom "mal rýchly krok" teda niekam neustále akoby ponáhľal... podľa všetkého mal asi aj rád spoločnosť, jednoducho bol to úplne normálny človek Arabského pôvodu a židovskej krvi
a je sranda, že keď rozprávali o jeho činoch už v staroveku Grékom, tý ho z rozprávania iba o činoch zobrazili ako blonďavého kučeravého holobriadka... pokým v Ríme mu prischol Asírsky vzhľad, keďže ten vždy evokoval image odhodlaného filozofa
toľko z mojich vedomostí v skratke
zase sa ti podarilo posadiť ma na zadok
nie si ty náhodou chodiaca enciklopédia?
bolo mi cťou.
a nie, encYklopédia nie, keď už, tak chodiaci google.
(aj keď toto bolo výnimočne napísané z hlavy, aj keď mi to asi nikto neuverí )
ja ti výnimočne verím
ale nie, ja verím skoro vždy
@dogyno
havko klamal si mi pred chvíľkou...no počkaj, však ty dostaneš
myslisze jezis vyzeral ako ten vychodniar?
chudak jezisko ku komu ta tu prirovnavaju
Čo dosiahneš tým, že zistíš, ako vyzeral ? Z Evanjelií sa inak dá vyčítať veľa o jeho povahe, spôsoboch aj výzore. Prečo by nemohol mať dlhé vlasy ?
NIč, IBA SOM ZVEDAVÁ
A nie si zvedavá, ako bol na tom Tukydides alebo Abrahám ?
?
Nič...ok...v rebríčku najpopulárnejšou postavou je Ježiš.