Čo si myslite? Je normálne aby sa chcel vyspat 22 ročny chlan so 14 ročnou babou na prvom stretnutí a pritom by tá baba bola pan
no co si o tom myslite? mne sa tro zial stalo a chcem vedet na to vas nazor....aby ste ma hned neodcudzovali...nedovolila som mu nic...ale chcem vedet aj vas nazor..podla mna je to len obycajny pedifil lebo mi inac tvrdil ze ma len 18....keby som vedela z
@Wera55555 Si sa s nim stretla a on chcel sex?Povedz to svojmu otcovi..ja byt tvoj foter,alebo kamarat,tak si toho uchyla podam rucne od nervov by mi asi rachla hlava
som si isty ze to chceli od teba a jedna sa o teba lebo som si vsimol tvoje inzeraty a stavy a vsetko cize neaky uchyl ta chce pretiahnut a ty si este panna a nevies co mas robit.urcite sa s nim anilen nestretavaj a nedavaj svoje panictvo tomu koho ani nepoznas to si radsej pockaj na ´praveho´ .
a daj na moje rady
ale úprimne: mala by si ísť do ústavu. si sprostá jak táčky.
bodaj by si z toho ježkov porodila
nemáš čo mrdať v štrnástke.
a nebud taká naivná.nemysli si ze kadý na nete ti hovorí pravdu.
každý je na nete tým, kým chce byť.
Mala by si sa začať chovať zodpovedne, pretože zle dopadneš
a co cakas??
ak by nejaky 22 rocny hladal vztah, urcite nie u 14 rocnych..
takze je jasne, ze chcel len sex.. co si cakala ? + stretavat sa cez net... radsej vyjdi von
a to sa este pytas ze ci to je normalne?? jasne ze ne..sak ta chcel iba vyuzit...ja nechapem naco sa stretavate s dajakymi psychopatmi z netu ked ich nepoznate...a este v dnesnej dobe co sa tolko hovori o vselijakych uchyloch a znasilneniach a ja neviem o com vsetkom este....bre rano ludia
@32 ved ona asi isla von
a nvm co vy povazujete za normalne a nenormalne ale podla mna to normalne je nvm imho nenormalne by bolo keby ju pozval na veceru do drahej restauracie a priniesol jej kyticu ruzi
aj 18 je moc...prepacte ale vacsina dnesnych chalanov s radostou vyuzije mladsie baby...lebo su to este deti (aj ked piju fajcia atd). nehovorim ze sa nemoze stat ze sa 18rocny zalubi do 14rocnej ale takych pripadov vela nebude.
@23 Aha... Teda nie, že by som sa v pannách (či panicoch) nejak extra vyžívala, ale z toho mužského hľadiska chápem toho smutného smajla na konci vety...
1. Asi 50% z vás autorku hneď odsúdilo, pričom sama napísala že k ničomu nedošlo lebo nedovolila.
2. Hneď z neho robíte úplného úchyla na ktorého len políciu zavolať, ale je otázka na autorku diskusie, či sa ju snažil rovno znásilniť, alebo to len padlo ako návrh.
3. Pre človeka typu @holyknight to predpokladám nie je nič neobvyklé, občas mám pocit že ten by sa vyspal snáď s každou ktorá by mu dala
4. Nezhadzujte hneď stretká dohodnuté cez net, má to isté riziká ale aj tie sa dajú obmedziť - vziať so sebou niekoho, stretnúť sa na mieste kde je veľa ľudí a tak... (a keď sa z dotyčného potom vykľuje debil, je jedno kde sa s ním zoznámila...)
@36 využiť ožratú či nafetovanú babu je zlé...ale využiť babu pri zmysloch nie, boli časy keď som si myslel že je o zlé, ale baby proste musia dostať tieto facky od života...
sa tu pohoršujete keď takú mladú využije dospelý na sex, keby ju využije nejaký povedzme 16-17 ročný na sex nad tým by sa určite nikto ani len nepozastavil...ale však samozrejme dospelý má mať rozum, ale je veľa chalanov dospelých čo nemá s kým spať, tak ich možnosťou sú iba mladé naivky, ale pre ľudí ako vy je to ubohé však...proste j veľmi málo nezadaných a normálnych starších báb čo by chceli iba sex...osobne nepoznám žiadnu...
@37 to je dobre @38 s každou peknou...proste nemal som sex 15 mesiacov tak čo moja vec, jj teraz som tu najväčší chrapúň aj keď nič zlé nerobím
radšej si riešte tých čo preťahujú opité baby po chatách a diskotékach...
boose holky vy sa uz uvedomte a nezacinajte si s tak starsimi chalanmi..iak moja kamoska..len s tym rozdielom..ze ona ma 17 a on 27 a nevyspal sa s nou..ale trapila s akvoli nemu a aj sa trapi..a nech..teraz nech pyka..ked som jej dohovarala a stale si hudla svoje..
Narážam na tvoj argument o fackách, nie priamo na to, čo robíš(alebo chceš, alebo nechceš, to je jedno), to, že sa podľa mňa dajú tieto veci "ospravedlniť" takýmto nezmyslom neznamená, že vravím, že je to to isté ...
@17 ty to nevies?! no vidim ze rodicia ti moc casu nevenovali pedofil je taky starsi clovek ktory chce mat sex s detmi... dufam ze tato informacia bola pre teba dost uzitocna
no.. je to na uvazeni, ale zase nie je to podla mna nenormalne.. dnesne 14tky su castokrat skusenejsie a vyspelsie ako niektore 23ky z pred par rokov.. ide o to ci to bolo ako navrh alebo pokus o znasilnenie.. a osobne tvrdim ze pre mladsiu babu je vzdy pre "zaciatok" lepsi a bezpecnejsi sex so starsim SKUSENYM ako zo zasranom.. ja osobne by som ale pockal do 15tky, pretoze 14tky su pod zakonom a to by pre chalana nemuselo dopadnut dobre
@66 Práve som pocítila ten istý pocit pobavenia, ako keď som našla komentár "Ach tie prejavy ľudskej inteligencie" pod fotkou kamaráta ktorého považujem za jedného z najinteligentnejších ľudí čo poznám (aj keď šibnutý je statočne )
Nazývať ho pedofilom je trošku prisilné...
Dobre možno sa mu páčila, možno chcel skúsiť, či to nebdue chcieť a? je to človek a má svoje pudy
Osem rokov vlastne relatívne nie je vôbec megaveľký rozdiel, keby ona mala 20 a on 28 pozerá sa na to inak
Tým nevravím, že má v štrnástich sexovať, ale nemyslím si, že by ten chlap bol úchyl. A uznajte, že dnešné strnástky vôbec nevyzerajú na štrnásť..
este si asi nezajebal tak chcel nejaku neskusenu ako ty...nic ine ma nenapada, ale je to kkt ked na prvom rande ta chcel pretiahnut....a to sa ani nemusime bavit o veku
no... je to choré... síce mám 23 a viem sa v pohode porozprávať s 13-14 ročnými, robím vedúceho v letných táboroch a prekecal som celé noci z dievčatami, ale sex a hneď na prvom rande... ani keby mala 20 tak nie... možno som staromódny, ale na prvom rande nie, aj keby ma malo rozhodiť od chtíča... ani náznakom.
Prepáčte ľudia ale vy ste úplne slepí alebo len leniví čítať poriadne? To treba použiť CAPS LOCK aby ste si to všimli?
Ona napísala že mu nedala, tak z nej hneď nerobte úplnú k**vu...
A ďalšia vec - pedofília je skôr o tom, že toho človeka vyslovene priťahujú deti, a tento na mňa pôsobí skôr tak, že mu bolo absolútne jedno koľko má...
@flascha Keď už niečo tvrdíš, skús to nabudúce podložiť argumentmi...
no pekne...tu je tedy prispevkov...som necakala ze spustim taku lavinu prispevkov...
len je mi smutno ze niektori si neprecitate setko a hned len sudite......
tak tedy tym co ma len odsudzuju:ja som bola z neho iba znechutena a NEDALA som mu nic
ja nie som sprosta a NEMYSLIM na sex....opakujem ja nuie som sprosta a premyslam nad vecami ktore idem urobit.....
a ano bol to len obycajny chudak lebo stale znuchava na pokeci nove koristi.....a ked sa pozeram ake baby mu pisu a s kym je priatel tak mi je akurat z toho zle....je mu je asi setko uplne jedno....pedofil akysi.....
a este je aj zbabely mi odpisat.....hovedo jedno....uz na to nemam slov....
@galinka konecne je tu i niekto normalny kto cita a uvazuje, plne s tebou suhlasim vo vsetkyh prispevkoch @flascha neviem kde si prisla na to, ohladom tunidla, ale ja co sa s nim hadam na rozne temy, som mu nikdy nepovedal ze nie je normalny, lebo naopak vzdy sa snazi a rgumentuje.. a hlavne nerobi to co ty.. obvini bez dokazov @tunidlo mas pravdu.. skoda ze holy.. nepochopil presne ako si to myslel s tymy fackami, (asi ich potrebuje i on 8) ) @holyknight konecne zacinam trochu viac chapat i teba a tvoje nazory
@wera55555 nechapem uplne zmysel tejto diskusie..
chcela si aby vsetci povedali, ze je uchyl alebo preco.. myslim, ze to stacilo dat ako pribeh do blogu, ze si sa stretla a ti to navrhol a finito..
takto ti polka ludi zanadavala a neviem co vsetko..
@harlequin nauc sa prosim citat.. ak uz i necitas celu diskusiu.. aspon prvych par prispevkov o co sa jedna by si si precitat mohol.. lebo je tam jasne napisane, ze nikto nikomu nedal!!!
ale tebe by do hlavy nieco mohli pridat..
@OSTATNI !!! ako uz i @galinka pisala.. mali by ste sa naucit citat a neodsudzovat hned..
vlastne skoda ze to pisem, lebo i tak sa nic nezmeni...
To nemáš dostatok inteligencie a nedokážeš rozoznať čo je vhodné a čo nie? Tak toto jednoznačne nie je normálne, skôr by som povedala, že pre túto dobu typické... ale normálne určite nie
No to je fakt ideálne neprečítať si o čom je téma, napísať blbosť a pri upozornení na to niekoho nazvať zakomplexovaným chudákom ... To chce potlesk ...
ak spravne chapem, tak zakladatelka to uz dala do blogu, teda pre tych ktorych to zaujima, si to mozu precitat
@galinka nespravil nic, len je chlap, ktory chcel viac a hned @harlequin myslim, si ze s kazdym vychadzam celkom dobre, teda az na par vynimiek, s ktorymi sa vsak vzajomne uspesne ignorujeme.. neviem co mas proti mne resp proti vsetkym, ale radsej to neriesim.. raz z toho mozno vyrasties
@holyknight mno kazdym tvojim prispevkom sa dozvedam o tebe viac a potom to utvara tvoj celkom realny obraz.. v zmysle, ze nie si to, co som si o tebe myslel po precitani tvojich par prispevkoch kedysi v septembri
Je normálne, aby si šla na stretko s osemnásťročným, s jasným zámerom, aby z toho niečo bolo?Po kratučkom písaní?
Mám x starších kamarátov opačného pohlavia, ale 'vzťah' medzi 14- a 18-ročným mi pripadá trochu scestný.
Ako píšeš v blogu: "striehla som na ploche na nejakých chutných chalanov".Prepáč, ale WTF?Následne si mu skočila do auta a bozkávala sa s ním, tak čo si čakala?
V blogu ďalej stojí, že si sa na druhý deň nechala znova ukecať o obmäkčiť.
Riadiš sa heslom ,,Nikdy si neberiem cukrík od cudzieho chlapa, pokiaľ mi neponúkne odvoz"?
je to zrejme len chlap, ktorý si potreboval užiť a zrejme mu bolo jedno, s kým, tým nechcem urážať teba, ale so 14-ročnou holkou??.. alebo, možno má len zvrátené chute na mladšie holky.. ktovie..
no rozhodne by som nespala s chalanom ktorého vidím prvýkrát a mám ešte len 14 rokov.. a ten chalan musí byť fakt pedofil... bože trapas.. kam ten svet speje..
ja nechápem tie 14 čo chcú za každú cenu byť dospelé.. veď času je dosť..
@trtken ...ved prave pret som to sem zavesila ze co si mylsite o tom ze normalny dospely chlap si ide uzivat s babou pod zakonom...cize mnou...hajzel jeden...stretnem ho este raz by som ho skopala...
@102 ja nemam nic proti tebe... len ty si zacal... no a to je take strasne ze som to zle precital ? ved ked sa jej to netyka tak naco sa ozyva ? trafena hus zagaga sa vravi... poviem ti ze si neger a sa urazis ? no asi nie lebo sa ta to poprve netyka a podruhe to je oznacenie rasy
@holyknight v podstate ano @galinka ja chapem, ale na to ti i tak nikto neodpovie @harelquin tak ked to nie je k teme, tak na co to pises?? potom sa stava, ze z diskusie a modrej oblohe sa to zvrtne na debatu o nobelovej cene za hlbku zelenych oci..
ak mas co povedat, ale k teme vrav.. ak nie tak sa ozyvat nemusis..
@lachance si slepa alebo co? ja som napisla ze som mu nedala ...nikdy nie je ani nappisane ze som to chcela...tak radsej hned nesud a pprecitaj si aspon prvy prispevok,ok?
za to by mohol ist aj do vezenia co mi je zname.... ale z pozorovania viem ze tento jav byva dost casty.... aj ked 22 je uz hranica medzi stupiditou a totalnou stupiditou jedinca
...ako toto je tak zbytocna disksia ze dokonca aj diskusia na temu ,,mam jednu ruku kratsiu ako druhu,, ma vecsi vyznam... a taka otazka je normalne aby strnastrocna chatovala s 22 rocnymi uchilmi???
je to maximalne nenormalne a uchylne ale ak niekto nema charakter tak coby nevyuzil hlupost dnesnych dievcat ked sa same predkladaju na zlatom podnose lebo chcu v (podla mna) prilis skorom veku silou mocou randit?to myslim vseobecne mozno ne konkretne na teba teraz... ale nenormalnejsie by bolo uz len keby ta baba v 14tich panna nebola!
čistý chumaj...niektorý chalan sú taký. majú radi malé žabky. to isté samozrejme patrí aj na dievčatá. občas sa nájde holka kt. by scela mladšieho. každí je iní. nič na tom nezmeníme.
@0 Je to proste kus úchyla. Evidentne ťa chcel iba využiť a nič iné o čom svedčí aj že klamal o svojom veku. Inak 8 ročný vekový rozdiel by nebolo nič také strašné, ale až pokiaľ by ste boli obaja vo vyššom veku... Mal som na mysli aspoň 18 =D
dnes už človeka prekvapí málo čo.. ale toto.. chcel by som vidieť aspoň fotku toho idiota..je asi určite narušený... chudak žena čo si ho raz vezme... ale bavil by som sa aj o tom či je normalne že 14 ročna holka ide na "rande" s 18 ročným pripada mi to vzhľadom k veku holky trochu dosť veľký vekový rozdiel..možno som staromódny ale čo už...
Ja nerozumiem, prečo sa všetci tak čudujete
Nevnímam to ako nič neobvyklé. A možno to nie je správne, ale úchylné? Prečo by to malo byť "úchylné"? A čo je na tom, keď ide 14-ročná na rande s 18-ročným? Ak si dvaja ľudia rozumejú, tak to nemusia pociťovať ako veľký vekový rozdiel.
O Bože, radšej ho zruš a nikdy sa s nim nestretávaj už... a nech ti dá pokoj hlavne...mohlo alebo môže to dopadnúť ešte horšie...takže tomu radšej daj pokoj podľa mňa...a ti praska načisto načo píšeš staršiemu? nepoviem rok dva...tri..ale keď má 22 hmmm....
kazdy ma na to svoj nazor.....ale podla mne je to dost velky vekovy rozdiel.......a na prvom sttretnuti to je welmi skoro..ale to je na kazdeho vlastnom svedomi a vedomi
Ja vám to tu uzavriem ok ? Všetko tu vysvetlil johnysheek v nicku - chai a @tunidlo je človek so správným názorom. To čo tu nebolo povedané, poviem teraz ja : Obaja sú hlupáci. Dodám ešte, že deti do 18+ by som k netu ani nepustil bez dozoru. Shalom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
167 komentov
viac si podobne stretka nedavaj...strata casu....
ale som rád, že si mu nedovolila nič
ale kedze to tu riešiš,tak mal asi moc malého vtáka a nebol dostatočne príťažlivý
a daj na moje rady
bodaj by si z toho ježkov porodila
nemáš čo mrdať v štrnástke.
a nebud taká naivná.nemysli si ze kadý na nete ti hovorí pravdu.
každý je na nete tým, kým chce byť.
Mala by si sa začať chovať zodpovedne, pretože zle dopadneš
1. 22 a 14 rokov
2. spať na prvom stretnutí
ak by nejaky 22 rocny hladal vztah, urcite nie u 14 rocnych..
takze je jasne, ze chcel len sex.. co si cakala ? + stretavat sa cez net... radsej vyjdi von
a nvm co vy povazujete za normalne a nenormalne ale podla mna to normalne je nvm imho nenormalne by bolo keby ju pozval na veceru do drahej restauracie a priniesol jej kyticu ruzi
2. Hneď z neho robíte úplného úchyla na ktorého len políciu zavolať, ale je otázka na autorku diskusie, či sa ju snažil rovno znásilniť, alebo to len padlo ako návrh.
3. Pre človeka typu @holyknight to predpokladám nie je nič neobvyklé, občas mám pocit že ten by sa vyspal snáď s každou ktorá by mu dala
4. Nezhadzujte hneď stretká dohodnuté cez net, má to isté riziká ale aj tie sa dajú obmedziť - vziať so sebou niekoho, stretnúť sa na mieste kde je veľa ľudí a tak... (a keď sa z dotyčného potom vykľuje debil, je jedno kde sa s ním zoznámila...)
sa tu pohoršujete keď takú mladú využije dospelý na sex, keby ju využije nejaký povedzme 16-17 ročný na sex nad tým by sa určite nikto ani len nepozastavil...ale však samozrejme dospelý má mať rozum, ale je veľa chalanov dospelých čo nemá s kým spať, tak ich možnosťou sú iba mladé naivky, ale pre ľudí ako vy je to ubohé však...proste j veľmi málo nezadaných a normálnych starších báb čo by chceli iba sex...osobne nepoznám žiadnu...
@38 s každou peknou...proste nemal som sex 15 mesiacov tak čo moja vec, jj teraz som tu najväčší chrapúň aj keď nič zlé nerobím
radšej si riešte tých čo preťahujú opité baby po chatách a diskotékach...
Keďže musia dostať facky tak je potom dobré zneužiť aj tú nafetovanú a opitú, nie snáď?
@44 len to už kapánek úbohé aj na mňa
Ale čo sa tvojej argumentácie týka, tak by to nemalo naopak byť nič úbohé predsa ...
Ja viem, ja hovorím konkrétne o podopretí "ale baby proste musia dostať tieto facky od života"
To je úplne krásny argument ... Mali by sme začať okrádať naivných ľudí, aby dostali facku od života a poučili sa
Narážam na tvoj argument o fackách, nie priamo na to, čo robíš(alebo chceš, alebo nechceš, to je jedno), to, že sa podľa mňa dajú tieto veci "ospravedlniť" takýmto nezmyslom neznamená, že vravím, že je to to isté ...
Tak nič
a ja si myslím že to neni normáálne
Má cenu pýtať sa na základe čoho si k tomu dospela?
No, už som ich zväčša dostatočne preštudoval keď som ich písal
Škoda, ja som to tušil, že to cenu ozaj nemá ... ... A tak rád by som sa dozvedel niečo o dôvodoch svojho debilizmu ...
Dobre možno sa mu páčila, možno chcel skúsiť, či to nebdue chcieť a? je to človek a má svoje pudy
Osem rokov vlastne relatívne nie je vôbec megaveľký rozdiel, keby ona mala 20 a on 28 pozerá sa na to inak
Tým nevravím, že má v štrnástich sexovať, ale nemyslím si, že by ten chlap bol úchyl. A uznajte, že dnešné strnástky vôbec nevyzerajú na štrnásť..
Pozeralo by sa na to inak asi preto, lebo by to bolo iné Rovnako by to bolo iné keby on mal 18 a ona 10
Ale tiež si nemyslím, že by to kvôli tomu mal byť automaticky úchyl, to je dosť somarina ...
Ked osoba pod 18 chodi s osobou o 3 roky starsou od nej,je to pedofilia.
Staci??
A aj keby mal 15-na prvom rande? fuuj
Ona napísala že mu nedala, tak z nej hneď nerobte úplnú k**vu...
A ďalšia vec - pedofília je skôr o tom, že toho človeka vyslovene priťahujú deti, a tento na mňa pôsobí skôr tak, že mu bolo absolútne jedno koľko má...
@flascha Keď už niečo tvrdíš, skús to nabudúce podložiť argumentmi...
len je mi smutno ze niektori si neprecitate setko a hned len sudite......
tak tedy tym co ma len odsudzuju:ja som bola z neho iba znechutena a NEDALA som mu nic
ja nie som sprosta a NEMYSLIM na sex....opakujem ja nuie som sprosta a premyslam nad vecami ktore idem urobit.....
a ano bol to len obycajny chudak lebo stale znuchava na pokeci nove koristi.....a ked sa pozeram ake baby mu pisu a s kym je priatel tak mi je akurat z toho zle....je mu je asi setko uplne jedno....pedofil akysi.....
a este je aj zbabely mi odpisat.....hovedo jedno....uz na to nemam slov....
@flascha neviem kde si prisla na to, ohladom tunidla, ale ja co sa s nim hadam na rozne temy, som mu nikdy nepovedal ze nie je normalny, lebo naopak vzdy sa snazi a rgumentuje.. a hlavne nerobi to co ty.. obvini bez dokazov
@tunidlo mas pravdu.. skoda ze holy.. nepochopil presne ako si to myslel s tymy fackami, (asi ich potrebuje i on 8) )
@holyknight konecne zacinam trochu viac chapat i teba a tvoje nazory
@wera55555 nechapem uplne zmysel tejto diskusie..
chcela si aby vsetci povedali, ze je uchyl alebo preco.. myslim, ze to stacilo dat ako pribeh do blogu, ze si sa stretla a ti to navrhol a finito..
takto ti polka ludi zanadavala a neviem co vsetko..
@harlequin nauc sa prosim citat.. ak uz i necitas celu diskusiu.. aspon prvych par prispevkov o co sa jedna by si si precitat mohol.. lebo je tam jasne napisane, ze nikto nikomu nedal!!!
ale tebe by do hlavy nieco mohli pridat..
@OSTATNI !!! ako uz i @galinka pisala.. mali by ste sa naucit citat a neodsudzovat hned..
vlastne skoda ze to pisem, lebo i tak sa nic nezmeni...
>>to som ja.. som sa zabudol na kamaratovom ucte.. hups
a sak ked sa jej to netyka tak preco sa vyjadruje ?
No to je fakt ideálne neprečítať si o čom je téma, napísať blbosť a pri upozornení na to niekoho nazvať zakomplexovaným chudákom ... To chce potlesk ...
No, verejne sa priznávam k tomu, že nerozumiem o akom názore to vravíš
ale myslím že hej len je to zvrhlé
@galinka nespravil nic, len je chlap, ktory chcel viac a hned
@harlequin myslim, si ze s kazdym vychadzam celkom dobre, teda az na par vynimiek, s ktorymi sa vsak vzajomne uspesne ignorujeme.. neviem co mas proti mne resp proti vsetkym, ale radsej to neriesim.. raz z toho mozno vyrasties
@holyknight mno kazdym tvojim prispevkom sa dozvedam o tebe viac a potom to utvara tvoj celkom realny obraz.. v zmysle, ze nie si to, co som si o tebe myslel po precitani tvojich par prispevkoch kedysi v septembri
ludia a z vasich niektorych pripevkov nemozem, diskutujete aj ked si poriadne neprecitate prvy prispevok
Mám x starších kamarátov opačného pohlavia, ale 'vzťah' medzi 14- a 18-ročným mi pripadá trochu scestný.
Ako píšeš v blogu: "striehla som na ploche na nejakých chutných chalanov".Prepáč, ale WTF?Následne si mu skočila do auta a bozkávala sa s ním, tak čo si čakala?
V blogu ďalej stojí, že si sa na druhý deň nechala znova ukecať o obmäkčiť.
Riadiš sa heslom ,,Nikdy si neberiem cukrík od cudzieho chlapa, pokiaľ mi neponúkne odvoz"?
ja nechápem tie 14 čo chcú za každú cenu byť dospelé.. veď času je dosť..
@galinka ja chapem, ale na to ti i tak nikto neodpovie
@harelquin tak ked to nie je k teme, tak na co to pises?? potom sa stava, ze z diskusie a modrej oblohe sa to zvrtne na debatu o nobelovej cene za hlbku zelenych oci..
ak mas co povedat, ale k teme vrav.. ak nie tak sa ozyvat nemusis..
a inak súhlasím s @ambracierna , už len tá otázka nie je normálna, a odpoveď na ňu je:
samozrejme, že to nie je normálne.
Keď sa ťa to tak dotklo, nemysli na to, a nediskutuj o tom na fórach
Nevnímam to ako nič neobvyklé. A možno to nie je správne, ale úchylné? Prečo by to malo byť "úchylné"? A čo je na tom, keď ide 14-ročná na rande s 18-ročným? Ak si dvaja ľudia rozumejú, tak to nemusia pociťovať ako veľký vekový rozdiel.
Inak čauko, ako sa máš? (7.up)
ak si si to domyslela (nech to vyzeralo akokolvek) si nadrzana stetka ty...
Samozrejme ked to nebolo znásilnenie, to je niečo iné.
Po druhé: To robia len štetky...
Po tretie: Ten chalan je debil.
neak je to zvikom stratit 12-13 ... je*nuta to doba ...
inak typek nieje kompletny zasluzil by si komplet bytku nech sa uvedomi