Ako nechcem sa montovať, ale mne sa vždy zdalo, že ty si bola práveže tá, ktorá to strašne obhajovala a bola na to svoje HROZNE hrdá a hovorila, aký je svet skazený, lebo si asi jediná.
@h8u ja som len nadavala na male deti ktore trtkaju s kazdym koho uvidia a potom sa stazuju ze su tehotne.. on je v tom trochu aj rozdiel, ked sa normalne dievca v normalnom veku s niekym vyspi a jej zivot ide normalne dalej ako prvy spomenuty extrem
máš 15, hormóny sa búria ale mala by si sa riadiť aj rozumom... ja som si v 15 myslela že som zaľúbená, v 16 by som pre neho urobila čokoľvek a ešte stále som si myslela že je to láska a tak sme to skúsili, po mesiaci sa vyspal zas s inou ale veď žijeme ďalej
@v3nty hm, teraz si ma dostal lebo ak ti mám pravdu povedať, tak neodporúčam, lebo to by bolo zvádzanie na zlé veci... ale vtedy by som si to ešte aj zopakoval, aj sto krát
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
normálny vie kedy!
a aj tak sa to nejako precenuje.. akoby panenstvo bola nejaka podstatna a posvatna vec..
Kedy sa na to budeš cítit
Ako nechcem sa montovať, ale mne sa vždy zdalo, že ty si bola práveže tá, ktorá to strašne obhajovala a bola na to svoje HROZNE hrdá a hovorila, aký je svet skazený, lebo si asi jediná.
Jáj takto, tak potom chápem.. A súhlasím samozrejme..
neveril som ale oni to natáčali. tak som kúsok videl
more šak jasné že keď sa na to cítiš ! ja som sa cítil v 16tich, pretiahol som 14tku (čo mala dokonca čerstvých 14) a ona sa na to tiež cítila.
ale prekvapilo ma, ako dobre to neskúsená 14tka vie. Vtipne je to až
@semirjedebil :
ale v mojom veku radšej pod 16 nie