Wing Chun je vlastne zmes výťažkov toho najlepšieho z obrany a útoku kung fu a je to fakt efektívne bojové umenie ktoré sa dá pomerne ľahko a rýchlo naučiť respektive dá sa po pomerne krátkom čase efektívne využiť v praxi...
ja si myslím že je vlastne zmes výťažkov toho najlepšieho z obrany a útoku kung fu a je to fakt efektívne bojové umenie ktoré sa dá pomerne ľahko a rýchlo naučiť respektive dá sa po pomerne krátkom čase efektívne využiť v praxi...
bratranec tam chodí asi tri roky, aj na všetky možné semináre a sústredenia po svete a je v tom borec celkom...
ale aj tak som plne presvedčený že Krav Maga je lepšia mám na to miliardu argumentov, ale vážne sa tu s nikým nebudem hádať nejde o bojové umenie, ale o toho kto ho robí!
@wewo Krav Maga ja nepočítam medzi bojové umenia...to učia muslimských vojakov....no a to je pravda...ale ide aj o bojové umenie...Wing Chun nieje iba o tom ako bojovať ale o tom ako sa boji vyhnúť...ide tam o duchovný a mentálny rozvoj.
tak ako pri iných bojových umeniach aj tu záleží od línie a trénera. na zváženie je však aj, že niektoré línie sa váľajú v morálnom bahne ale cez to sa dá do istej miery preniesť, napr. keď na blízku nie je žiadna iná škola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale aj tak som plne presvedčený že Krav Maga je lepšia mám na to miliardu argumentov, ale vážne sa tu s nikým nebudem hádať nejde o bojové umenie, ale o toho kto ho robí!
Krav maga je hlavne Izraelská keď už