Ja poznám zopár originál černošiek a tie sú veľmi pyšné na svoj pôvod. Ale podľa mňa sú super, lebo sa od nich dá aj veľa naučiť- z ich kultúry a zvykov a podobne
ja neberem ani nazor - cernosi su super ! cigani su zly ! alebo sikmooky su dobry a cernosi zly ! to ako keby ste vy velky rasisti povedali ze biely su super ako to moze niekto povedat ? seci biely ludia su podla vas super ? .... kazdy clovek je iny proste nezalezi na rase ... je pravda ze u niektorych etnik je tych zlych viac ako u druhych ale nikdy nemozete povedat ze seci su zly kurva !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Šikmookí zmysel pre detail a rozum na všetko čo sa týka techniky alebo pokroku...
Biely majú talent na vraždenie, vojny, zotročovanie a ničenie...
Čo konkrétne ?
Myslíš tie kanibalské kultúry, ktoré ešte praktizovali ľudské obety ?
ja neberem ani nazor - cernosi su super ! cigani su zly ! alebo sikmooky su dobry a cernosi zly ! to ako keby ste vy velky rasisti povedali ze biely su super ako to moze niekto povedat ? seci biely ludia su podla vas super ? .... kazdy clovek je iny proste nezalezi na rase ... je pravda ze u niektorych etnik je tych zlych viac ako u druhych ale nikdy nemozete povedat ze seci su zly kurva !
@nietimekki si stavil, ze v zapase bude simulovat? kurz 1,01 za tisicku podane a 10 euro doma