@lilushka19 s mojou zienkou sme spolu chodili aj na gymnaziu, chodime spolu aj na vyske a v oboch pripadoch sme spoluziakmi..a nevidim na tom nic nenormalne, nemoralne alebo, ako niektori radi hovoria, najvacsia chyba v zivote..
@princeznavosvojomsvete Dobre,ale teraz za to že tebe to nevyšlo neznamená,že to nemôže vyjsť druhým
Poznám dievča ktoré ,,chodí" so spolužiakom( prepáč,za tie úvodzovky,ale strašne sa mi hnusí to slovo v tomto spojení) už niečo vyše dvoch rokov. Takže nemyslím si, že v každom prípade to hneď musí byť ,,najväčšia chyba".
tak je to také blbé potom keď toho človeka stretávaš každý deň a keď sa niekto takto rozíde v zlom a má potom napr. sedieť a spolupracovať s tým dotyčným pravdaže, ak to funguje tak je to len výhoda
Neviem si to predstaviť. Nechcela by som . Ale kamarátka to zažila (v 1 ročníku ) asi po 2 mesiacoch sa rozišli lebo ju pod*ebal a ona musela byť s ním 4 roky v triede. Ledva sa pozdravia. A to sa s ním poznala už vyše 9 rokov a boli super kamaráti . Podľa mňa to nie je dobré , ale nemusí to byť vždy tak ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Poznám dievča ktoré ,,chodí" so spolužiakom( prepáč,za tie úvodzovky,ale strašne sa mi hnusí to slovo v tomto spojení) už niečo vyše dvoch rokov. Takže nemyslím si, že v každom prípade to hneď musí byť ,,najväčšia chyba".
a máme ešte jeden pár, spolu sú už rok a je to v pohode
Pretože ja netvrdím,že to je najväčšia chyba života,práve naopak.
Aj ked osobne si to nedokážem predstaviť.
Ten tvoj tiež beriem.
No a tým čo to vyšlo,gratulujem ..nechápem,ako sa to mohlo stať
nie, nie som emo
a smutné na tom je, že to nechceli pochopiť
Z inej triedy áno, ale spolužiak niee.. toto fakt nie, liezli by sme si nenormálne na nervy.