@obnoxious ale kasli na tych bastardov ja som myslel len tak , ze za to ze sa par ludom paci nejaka pesnicka ktora je vraj emo , tak uz je zneho emak , alebo ked ma "emo uces" tak je to emak .. proste o tomto som hovoril , inak z tou wiki suhlasim
@obnoxious to je taká otázka ako by si sa spýtal čo si myslíte o Punk ...
Nie všetci škatuľkujú plus polka tých Emo kapiel ani nie sú original Emo, sú to pózeri a žiadna subcultúra pózerov neprekypuje práve pozitívnymi črtami...
K téme: Je mi to jedno ako sa kto oblieka, ale tak nechápem ako môžu chodiť v lete v kanadách...A kolko im asi trvá obliekanie a úprava vlasov...Ale šak aj tak mi to je jedno...Len mi je ľúto mojej kamarátky (bývalej hokejistky) :/
keď sa niekto musí pridružovať ku nejakému štýlu, nevie nájsť svoju cestu myslím konkrétne na EMO podľa mňa je to "odroda" od PUNKu, ktorú si vymyslel niekto, kto sa musel veľmi nudiť .. inak v tom zmysel nevidím... ale tak v tomto prípade je mi PUNK miliónkrát sympatickejší
štýl ako každý, ale páčia sa mi ich vlasy ak to nie je moc prehnané ...neriešim ich. Každý môže robiť, vyzerať ako chce keď sa im to tak páči. Je to ich vec.
Títo ľudia mi pripadajú ako keby sa len na niečo hrali a vôbec nie sú sami sebou...
Všetci sa snažia rovnako vyzerať, počúvať rovnakú hudbu, rovnako sa obliekať, mať rovnakú ofinu a to len preto lebo to nejaké "emo pravidlá" tak určujú... Je to smiešne a zároveň aj smutné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
- emanuel. zuby trčia z riti.
(@3 , @8 ...)
ale inak proti tomuto štýlu nemám nič, nech si každý robí čo chce
Nie všetci škatuľkujú plus polka tých Emo kapiel ani nie sú original Emo, sú to pózeri a žiadna subcultúra pózerov neprekypuje práve pozitívnymi črtami...
ty si konečne napísal normálny príspevok
súhlasím s @matus123
K téme: Je mi to jedno ako sa kto oblieka, ale tak nechápem ako môžu chodiť v lete v kanadách...A kolko im asi trvá obliekanie a úprava vlasov...Ale šak aj tak mi to je jedno...Len mi je ľúto mojej kamarátky (bývalej hokejistky) :/
EMO pre blbov, ktorí nevedia používať vlastnú hlavu a musia sa na niečo hrať... ani neviem či mi je z tých ľudí do smiechu alebo plaču...
Títo ľudia mi pripadajú ako keby sa len na niečo hrali a vôbec nie sú sami sebou...
Všetci sa snažia rovnako vyzerať, počúvať rovnakú hudbu, rovnako sa obliekať, mať rovnakú ofinu a to len preto lebo to nejaké "emo pravidlá" tak určujú... Je to smiešne a zároveň aj smutné...