Možno už je tu veľa takýchto diskusii o Čiernej labuti (Black Swan) ,ale zatial som žiadné nevihladávala tak sa chcem spýtať váš osobný názor na tento psychologický film, ako ste ho vy pochopili, teda kto ho samozrejme už videl
Videl som ho raz a bol to skvelý umelecký zážitok, najmä vďaka natalie, ktoru milujem ale druhý krát si ho už asi nepozriem... Vincent Cassel a ten jeho ksich mi ten film znechutili... neviem prečo, neznášam ho už od Verejného nepriatela č.1
@moore Aj podla mna ... taktiež ju mám rada je to naozaj krásna žena podla mna upplne súhlasim namiesto neho tam mali dať niekoho iného, vôbec mi tam nesedel... akurát miestami som nechápali či sa tie veci naozaj deju alebo ci je to jej iluzia alebo to si ona len prestavuje ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
super to bolo podľa mňa spravené, lebo človek nikdy nevie či je to čo sa deje len predstava alebo skutočnosť
» www.birdz.sk/diskusie/black-...