@xhtml ty si asi nikdy nepočul o postprodukcii... KAŽDÝ film ide cez PC... (okrem videoartových vecí)... totižto sa tam potom dajú dotvoriť rôzne veci, efekty, ktoré si bežný divák síce nevšimne, ale dodávajú filmu určitú atmosféru... je to práca so strihom, s farbami, s líniami, s osvetlením, s tieňmi atď...
van helsinga som nevidela inak. a nejak ma to neťahá...
okrem toho, s pomocou PC "prvoplánových efektov" bolo vytvorené množstvo zaujímavých filmov, ako napr. Matrix (ktorý sa v mnohom odkazuje na Platóna), ExistenZ (tam sa rieši vplyv virtuálnej reality) či napr. rôzne animované filmy
ale to ti v tvojej zadubenej hlavičke nedochádza, hlavne, že so máš na čo ponadávať... nechápem, ako niekto, kto je fascinovaný Atari, kóduje, zaujíma sa o demoscénu atď, nedokáže pochopiť prínos PC do umeleckých sfér.
typická americká konzumná sračka... preflákany rozpočet... napchali tam snaď milion postáv z iných filmov aby urobili efekt a urobili tak z toho grcanicu od psa... ako keď som to prvýkrat videl tiež som bol chvíľu mimo z tej herečky ale tam to končí...
Ja nie som až taký náročný na flimy, pokiaľ sa pri tom nenudím tak si to pozriem až do konca a je jedno či je to celé hrané alebo robené na compe.... van Helsing je podľa mňa celkom dobrý film až na niektoré fakt trápne časti a dej je taký že skoro ničím neprekvapuje.... moje hodnotenie 3/5
videl som aj lepšie filmy o upíroch vlkodlakoch, na podobnú tému, toto fakt tak trochu prehnali, režiséra by som za tento film asi ukameňoval, mohol to aj lepšie natočiť
Mne sa ten film páčil. Síce som si ho chcel pozrieť už dávnejšie, podarilo sa mi to až teraz v júni, keď to šlo v telke, ktorú pozerám veľmi málo. Mám rád vlkodlakov a upírov a veci spoločné s týmito témami a dej celého filmu bol dobrý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale ved pozerat sa to daaa
van helsinga som nevidela inak. a nejak ma to neťahá...
okrem toho, s pomocou PC "prvoplánových efektov" bolo vytvorené množstvo zaujímavých filmov, ako napr. Matrix (ktorý sa v mnohom odkazuje na Platóna), ExistenZ (tam sa rieši vplyv virtuálnej reality) či napr. rôzne animované filmy
ale to ti v tvojej zadubenej hlavičke nedochádza, hlavne, že so máš na čo ponadávať... nechápem, ako niekto, kto je fascinovaný Atari, kóduje, zaujíma sa o demoscénu atď, nedokáže pochopiť prínos PC do umeleckých sfér.
myslíš povesť o vladovi tepešovi?? alebo tú srandu od Stokera??